Svinekoteletter i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Svinekoteletter i fad er en populær og dejlig ret. Her i en lidt alternativ version med jordskokker, løg og bladselleri i en dejlig, let flødesauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g jordskokker i 2 x 2 cm tern
  • 3 zittauerløg i 2 x 2 cm tern (ca. 200 g)
  • 3 stilke bladselleri i skiver (ca. 100 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 4 svinekoteletter (ca. 400 g)
  • ¼ tsk groft salt

Æblesalat

  • 2 røde æbler i tynde skiver (ca. 250 g)
  • 3 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 100 g)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g fuldkornsris, fx sorte ris - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland jordskokker, løg, bladselleri og salt i et ovnfast fad (ca. 5 x 14 x 28 cm). Bag grøntsagerne midt i ovnen i ca. 15 min.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Drys med salt og tag koteletterne op.

Bring fløden i kog i panden. Tag panden af varmen og rør karrypasta, citronskal, honning, salt og saucejævner i. Tag grøntsagsfadet ud af ovnen og læg de brunede koteletter på grøntsagerne. Hæld den varme fløde over og bag retten færdig de sidste 10 min.

Æblesalat

Bland æbler, bladselleri, citronsaft, salt og peber. Server æblesalat og ris til svinekoteletter i fad.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag