Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.
8777 kJ / 2098 kcal
480 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 23,5 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 51,2 % | 14,4 g |
Fedt: | 25,3 % | 3,3 g |
Her er den klassiske opskrift på koteletter i fad.
200 g
Jordskokker i 2 x 2 cm tern
|
|
---|---|
3
Løg i 2 x 2 cm tern (ca. 200 g)
|
|
3 stilke
Bladselleri i skiver (ca. 100 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Grisekoteletter (ca. 400 g)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Rød karrypasta
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Saucejævner
|
2
Røde æbler i tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
3 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
240 g
Fuldkornsris, fx sorte ris - koges
|
---|