Her er den klassiske opskrift på koteletter i fad.
8700 kJ / 2079 kcal
475 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 24,1 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 13,9 g |
Fedt: | 26,1 % | 3,4 g |
Jordskokker i 2 x 2 cm tern
|
200 g |
---|---|
Zittauerløg i 2 x 2 cm tern (ca. 200 g)
|
3 |
Bladselleri i skiver (ca. 100 g)
|
3 stilke |
Groft salt
|
½ tsk |
Smør
|
10 g |
---|---|
Grisekoteletter (ca. 400 g)
|
4 |
Groft salt
|
¼ tsk |
¼ liter | |
Rød karrypasta
|
2 spsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Honning
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Lys saucejævner
|
1 tsk |
Røde æbler i tynde skiver (ca. 250 g)
|
2 |
---|---|
Bladselleri i tynde skiver (ca. 100 g)
|
3 stilke |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Fuldkornsris, fx sorte ris - koges
|
240 g |
---|