Ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.
8102 kJ / 1936 kcal
276 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 30,3 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 8,2 g |
Fedt: | 19 % | 1,4 g |
Prøv også denne lasagne med masser af smag.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Rapsolie
|
½ tsk |
---|---|
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
Hakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
1 dåse |
Tørret oregano
|
1 tsk |
Mild paprika
|
2 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
2 dl |
Skrællede kartofler
|
1 kg |
Let mornaysauce
|
½ liter |
---|
Tomater i halve
|
200 g |
---|---|
Agurk i skiver (ca. 300 g)
|
1 |
Fintsnittet lilla spidskål
|
100 g |