Du kan selvfølgelig også tilberede mexicansk lasagne i et ovnfast fad. Men vælger du den sjove og anderledes servering, nemlig den runde lasagne . så er det en god ide at lade lasagnen sætte sig i ca. 10 min. inden du tager den ud af formen.
15303 kJ / 3658 kcal
643 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19,8 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 37,5 % | 14,2 g |
Fedt: | 42,7 % | 7,4 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
300 g
Hakket oksekød
|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Paprika
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
2 dåser
Hakkede tomater (ca. 800 g)
|
|
1 dåse
Kidneybønner, brune eller sorte bønner (ca. 240 g)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Groftkværnet peber
|
|
1 dåse
Majs
|
25 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Tortillachips med salt
|
|
12
Lasagneplader
|
|
175 g
Revet cheddarost
|
|
1 dl
Creme fraiche
|
Syltede jalapenos
|
|
---|---|
1 bundt
Frisk koriander
|
Grøn salat
|
---|