Kransekage petit fours

Kransekage petit fours

45 min
Fryseegnet

Kransekage findes i mange variationer - og her serveres kransekagen som petit fours. Petit four stammer fra fransk og betyder "lille ovn". Disse kransekage petit fours adskiller sig en anelse fra kransekagemassen, da vi tilsætter lidt mere æggehvide til den klassiske kransekagedej, da det gør massen lettere at arbejde med, når den skal sprøjtes ud. Ved afpyntningen af kransekage petit fours er det kun fantasien, der sætter grænser, men smeltet chokolde og nødder plejer at være en fast bestanddel af de små lækkerier. Server dine kransekage petit fours til nytår eller ved andre festlige lejligheder.

Mere inspiration

Har du mod på at bage en hel kransekage?

Velbekomme!
Frysetip

Kransekagerne kan fryses uden chokolade.

Variation

Du kan også pynte petit four med glasur, med hvid chokolade, med cocktailbær eller mandler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8926 kJ / 2133 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1860 kJ / 445 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 8,5 % 9,3 g
Kulhydrat: 45,3 % 49,5 g
Fedt: 46,2 % 23,2 g

Ingredienser