Kransekage petit fours
45 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Kransekage findes i mange variationer - og her serveres kransekagen som petit fours. Petit four stammer fra fransk og betyder "lille ovn". Disse kransekage petit fours adskiller sig en anelse fra kransekagemassen, da vi tilsætter lidt mere æggehvide til den klassiske kransekagedej, da det gør massen lettere at arbejde med, når den skal sprøjtes ud. Ved afpyntningen af kransekage petit fours er det kun fantasien, der sætter grænser, men smeltet chokolde og nødder plejer at være en fast bestanddel af de små lækkerier. Server dine kransekage petit fours til nytår eller ved andre festlige lejligheder.
Ingredienser
Petit fours
250 g
Marcipan
|
|
---|---|
50 g
Sukker
|
|
4 spsk
Æggehvide
|
100 g
Finthakket mørk chokolade
|
|
---|---|
10
Ristede, afskallede hasselnøddekerner vendt i guldstøv
|
|
25 g
Finthakkede usaltede pistacienødder
|
Sådan gør du
Petit fours
Du kan også pynte petit four med glasur, med hvid chokolade, med cocktailbær eller mandler.
Kransekagerne kan fryses uden chokolade.
