5-7 min. ved 175° - traditionel ovn.
Kransekage-sandwich kan holde sig lækre i op til 2 døgn i køleskabet.
Bag kransekagecirklerne på dobbelt plade. Lad pladerne være godt varme og træk bagepapiret med kransekagecirklerne ind på de varme plader.
13354 kJ / 3192 kcal
1757 kJ / 420 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,7 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 49,8 g |
Fedt: | 46,2 % | 21,9 g |
150 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
---|---|
1½ dl
Piskefløde
|
|
20 g
Glukosesirup eller honning
|
300 g
Marcipan
|
|
---|---|
100 g
Sukker
|
|
1
Æggehvide
|
1 spsk
Flormelis
|
---|