Talkage med hvid chokoladecreme og bær

Talkage med hvid chokoladecreme og bær

60+ min
Talkager er festlige og faktisk ret enkle at lave! Denne talkage består af en lys kagebund med et strejf af citron - perfekt kombineret med en hvid chokoladecreme og masser af friske sommerbær. Server talkagen til fødselsdag, bryllupsdag eller fx en barnedåb eller konfirmation, hvor tallene kan erstattes af bogstaverne i barnets navn.
Velbekomme!
Tips

Find flere tips til at pynte din talkage og print skabeloner til tallene her: https://www.arla.dk/alle-artikler/talkage/

Bemærk

Mængde: Hele kagen skåret ud i stykker á 5 x 5 cm giver ca. 40 stykker kage. Antal kagestykker i talkagen afhænger af, hvilke tal du skærer ud. Eksempelvis er der flere stykker kage på tallet 88 end på tallet 11. Den resterende mængde kage (det du skærer fra, når du skærer tallene ud) kan skæres op i reelle stykker, toppes med chokoladecreme og serveres ved siden af talkagen.

Brug en rest

Der vil altid være rester af kage, efter du har skåret tallene ud. Mange af resterne kan du som sagt skære i reelle stykker, som du kan sprøjte op med resten af den hvide chokoladecreme og servere sammen med talkagen. En anden måde at få brugt kageresterne på er at lave romkugler – det er altid et hit, især hos de små!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

47018 kJ / 11238 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1688 kJ / 403 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 3,9 % 3,9 g
Kulhydrat: 37,3 % 37 g
Fedt: 58,8 % 26,8 g
Relateret video
Talkage med brownie og flødebolleskum

Talkager kan laves på mange forskellige måder. Se her hvordan du laver en browniebund med flødebolleskum.

Ingredienser