Hindbærlagkage

Hindbærlagkage

20 min Dessert
Fryseegnet

Superenkel hindbærlagkage med masser af friske bær. Nyd hindbærlagkagen når hindbærrene er i sæson.

Velbekomme!
Tip

Uden for hindbærsæsonen, kan de friske hindbær i hindbærcremen erstattes med frosne hindbær i. Bemærk dog at fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at frosne bær gives et kort opkog før brug. I denne opskrift skal hindbær, der har været kogt op, være kølet helt af, før de blandes med yoghurt og fløde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14513 kJ / 3469 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1021 kJ / 244 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 6,2 % 3,7 g
Kulhydrat: 32,4 % 19,5 g
Fedt: 61,4 % 16,9 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser