Hindbærlagkage

Hindbærlagkage

20 min Dessert
Fryseegnet
Superenkel hindbærlagkage med masser af friske bær. Nyd hindbærlagkagen når hindbærrene er i sæson.
Velbekomme!
Tip

Uden for hindbærsæsonen, kan de friske hindbær i hindbærcremen erstattes med frosne hindbær i. Bemærk dog at fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at frosne bær gives et kort opkog før brug. I denne opskrift skal hindbær, der har været kogt op, være kølet helt af, før de blandes med yoghurt og fløde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14513 kJ / 3469 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1021 kJ / 244 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 6,2 % 3,7 g
Kulhydrat: 32,4 % 19,5 g
Fedt: 61,4 % 16,9 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise