Uden for hindbærsæsonen, kan de friske hindbær i hindbærcremen erstattes med frosne hindbær i. Bemærk dog at fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at frosne bær gives et kort opkog før brug. I denne opskrift skal hindbær, der har været kogt op, være kølet helt af, før de blandes med yoghurt og fløde.
13786 kJ / 3295 kcal
970 kJ / 232 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5,7 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 32,6 % | 18,6 g |
Fedt: | 61,7 % | 16,2 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
100 g
Friske hindbær
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
|
3 dl
Græsk yoghurt
|
|
5 dl
Piskefløde
|
3
Lyse lagkagebunde
|
|
---|---|
200 g
Friske hindbær - mosede
|
Friske hindbær
|
|
---|---|
Hvid chokolade i spåner
|
|
Citronmelisse
|