Ymerfromage
2 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Hvad med en tur ned ad memory lane med god gammeldags ymerfromage? Server ymerfromagen som her med en solbærkompot - eller med frisk eller syltet frugt. Ymerfromage smager stadig helt forrygende.
Ingredienser
Ymerfromage
5 blade
Husblas
|
|
---|---|
½ liter
Ymer
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Solbærkompot
200 g
Friske eller frosne solbær
|
|
---|---|
100 g
Rørsukker
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Sådan gør du
Ymerfromage
Solbærkompot
Ymerfromagen kan laves dagen før, men så skal du kun bruge 4 blade husblas. Anret evt. ymerfromagen i portionsglas. Du kan også lave fromagen med tykmælk.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8266 kJ / 1976 kcal
Næringsindhold pr. 100g
724 kJ / 173 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 9,6 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 41,1 % | 17,5 g |
Fedt: | 49,3 % | 9,6 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas