Ymerfromage med bagte rabarber og crumle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Fløjlsblød ymerfromage med et låg af bagte rabarber og et sprødt crumble drys.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ymerfromage

Bagte rabarber

  • 200 g vinrabarber i ca. 3 cm stykker
  • 75 g sukker
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær

Crumble

  • 75 g sigtet speltmel
  • 1 spsk sukker
  • 50 g smør

Pynt

  • citronmelisse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ymerfromage

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min.
  2. Pisk sukker, æggeblomme og vaniljepulver til en luftig æggesnaps. Vend ymer i.
  3. Træk husblassen op af vandet og smelt den. Vend lidt af ymerblandingen i den smeltede husblas og vend den i resten af ymerblandingen.
  4. Pisk fløden til et let skum og vend det i ymerblandingen.
  5. Hæld ymerfromagen i 8 glas og stil dem tildækkede på køl i 2-3 timer.

Bagte rabarber

  1. Bland rabarber, sukker og ingefær i en bradepande. Bag rabarberne i ovnen. Vend forsigtig i dem undervejs. Lad rabarberne køle af.

Crumble

  1. Bland mel og sukker og smuldr smørret i melblandingen.
  2. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og bag det i ovnen til det er gyldent og sprødt. Lad crumlen køle af.

Server ymerfromagen med bagte rabarber, crumble og citronmelisse.

Bagetid - rabarber

Ca. 15 min. ved 200° - varmluft.

Bagetid - crumble

Ca. 15 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag