Ymerfromage med bagte rabarber og crumble
3 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
Fløjlsblød ymerfromage med et låg af bagte rabarber og et sprødt crumble drys.
Ingredienser
Ymerfromage
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
3
Æggeblommer (ca. 3 spsk)
|
|
½
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
5 dl
Ymer
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
Bagte rabarber
200 g
Vinrabarber i ca. 3 cm stykker
|
|
---|---|
75 g
Sukker
|
|
1 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
Crumble
75 g
Sigtet speltmel
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
50 g
Smør
|
Pynt
Citronmelisse
|
---|
Sådan gør du
Ymerfromage
Bagte rabarber
Crumble
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11391 kJ / 2723 kcal
Næringsindhold pr. 100g
873 kJ / 209 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 8,7 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 37,9 % | 19,4 g |
Fedt: | 53,4 % | 12,6 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en teske.