Romfromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Frisk og cremet fromagedessert med et velsmagende twist af rom.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g kirsebær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Husblassen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 min. Mandlerne skoldes, smuttes og skæres i strimler. Den udblødte husblas smeltes i vandbad med det vand, der hænger ved. Fløden piskes let. Mandler og sukker blandes i sammen med den smeltede husblas, der er tilsat rom. Når fromagen begynder at stivne hældes den i en skål, der stilles koldt til serveringen. Serveres med kirsebær.

Tip

Når der bruges husblas i desserter, hvor der er et flydende smagsstof som fx i fromager med rom - sherry - citron - appelsin - kirsebær o.l., er det en god regel altid at hælde smagsstoffet op i den smeltede husblas, før den kommer i fromagen. Derved undgår man trevler og klumper.

Frysetip

Lad romfromagen tø i køleskabet i mindst 12 timer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 73 %
  • Alkohol: 7 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag