Når der bruges husblas i desserter, hvor der er et flydende smagsstof som fx rom, sherry, citron, appelsin, kirsebær og lign., er det en god regel altid at hælde smagsstoffet i den smeltede husblas, før den kommer i fromagen. Derved undgår man trevler og klumper. Vælger du at anrette romfromagen i en skål skal du bruge et ekstra blad husblas. Uden for kirsebærsæsonen kan du pynte andre, mere tilgængelige bær, fx blåbær eller brombær.
Romfromagen kan fryses uden pynt. Lad fromagen tø i køleskabet, fx natten over.
9904 kJ / 2367 kcal
1290 kJ / 308 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 4,3 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 13,9 % | 10,5 g |
Fedt: | 74,5 % | 26 g |
Alkohol: | 7,3 % | 1 g |