Når der bruges husblas i desserter, hvor der er et flydende smagsstof som fx rom, sherry, citron, appelsin, kirsebær og lign., er det en god regel altid at hælde smagsstoffet i den smeltede husblas, før den kommer i fromagen. Derved undgår man trevler og klumper. Vælger du at anrette romfromagen i en skål skal du bruge et ekstra blad husblas. Uden for kirsebærsæsonen kan du pynte andre, mere tilgængelige bær, fx blåbær eller brombær.
Romfromagen kan fryses uden pynt. Lad fromagen tø i køleskabet, fx natten over.
10224 kJ / 2444 kcal
1349 kJ / 322 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 4,2 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 11,1 % | 8,9 g |
Fedt: | 76 % | 27,7 g |
Alkohol: | 8,7 % | 1 g |