Romfromage

Romfromage

60+ min Dessert
Fryseegnet
Romfromage er en af de skønne klassiske desserter, som er ved at gå i glemmebogen. Server den med friske kirsebær, når de er i sæson og med andre bær eller syltede kirsebær uden for sæsonen.
Velbekomme!
Tips

Når der bruges husblas i desserter, hvor der er et flydende smagsstof som fx rom, sherry, citron, appelsin, kirsebær og lign., er det en god regel altid at hælde smagsstoffet i den smeltede husblas, før den kommer i fromagen. Derved undgår man trevler og klumper. Vælger du at anrette romfromagen i en skål skal du bruge et ekstra blad husblas. Uden for kirsebærsæsonen kan du pynte andre, mere tilgængelige bær, fx blåbær eller brombær.

Frysetip

Romfromagen kan fryses uden pynt. Lad fromagen tø i køleskabet, fx natten over.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2444 kJ / 2444 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1349 kJ / 322 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 4,2 % 3,3 g
Kulhydrat: 11,1 % 8,9 g
Fedt: 76 % 27,7 g
Alkohol: 8,7 % 1 g

Ingredienser