Romfromage

60+ min Dessert

Romfromage er en af de skønne klassiske desserter, som er ved at gå i glemmebogen. Server den med friske kirsebær, når de er i sæson og med andre bær eller syltede kirsebær uden for sæsonen.

Romfromage
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10224 kJ / 2444 kcal

Energifordeling:
Fiber: 5,9 g
Protein: 4,2 %
Kulhydrat: 11,1 %
Fedt: 76 %
Alkohol: 8,7 %
Tips

Når der bruges husblas i desserter, hvor der er et flydende smagsstof som fx rom, sherry, citron, appelsin, kirsebær og lign., er det en god regel altid at hælde smagsstoffet i den smeltede husblas, før den kommer i fromagen. Derved undgår man trevler og klumper. Uden for kirsebærsæsonen kan du pynte andre, mere tilgængelige bær, fx blåbær eller brombær.

Frysetip

Romfromagen kan fryses uden pynt. Lad fromagen tø i køleskabet, fx natten over.

Ingredienser