Romfromage

Romfromage

60+ min Dessert
Fryseegnet

Romfromage er en af de skønne klassiske desserter, som er ved at gå i glemmebogen. Server den med friske kirsebær, når de er i sæson og med andre bær eller syltede kirsebær uden for sæsonen.

Velbekomme!
Tips

Når der bruges husblas i desserter, hvor der er et flydende smagsstof som fx rom, sherry, citron, appelsin, kirsebær og lign., er det en god regel altid at hælde smagsstoffet i den smeltede husblas, før den kommer i fromagen. Derved undgår man trevler og klumper. Uden for kirsebærsæsonen kan du pynte andre, mere tilgængelige bær, fx blåbær eller brombær.

Frysetip

Romfromagen kan fryses uden pynt. Lad fromagen tø i køleskabet, fx natten over.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10224 kJ / 2444 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1349 kJ / 322 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 4,2 % 3,3 g
Kulhydrat: 11,1 % 8,9 g
Fedt: 76 % 27,7 g
Alkohol: 8,7 % 4 g

Ingredienser