Hvis du vælger at lave desserten i en stor skål, skal du bruge et blad husblas mere. Du kan bruge frosne jordbær, men smagen bliver ikke så intens som med friske jordbær - og her skal du også bruge 1 blad husblas mere.
10328 kJ / 2468 kcal
828 kJ / 198 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 6,2 % | 3 g |
Kulhydrat: | 23,5 % | 11,4 g |
Fedt: | 70,3 % | 15,7 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
500 g
Friske jordbær
|
|
---|---|
4 blade
Husblas
|
|
3
Æg
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Jordbær
|
---|
¼ liter
Piskefløde pisket til flødeskum
|
---|