Jordbærfromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

60+ min

Jordbærfromage er en lækker og velsmagende dessert med dejlige friske jordbær. Glæd dig!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • jordbær

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Findel bærrene med håndmixer eller blend dem. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps og vend bærrene i. Pisk fløden stiv. Tag husblassen op af vandet med det vand der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med lidt af fromageblandingen og vend den i resten under omrøring. Vend flødeskummet forsigtigt i. Hæld fromagen i en serveringsskål og stil den koldt nogle timer. Pynt ved serveringen med jordbær.

Tip

Hvis du laver desserten dagen før kan du udelade et blad husblas.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 70 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag