Jordbærfromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

60+ min

Jordbærfromage er en lækker og velsmagende dessert med dejlige friske jordbær. Glæd dig!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • jordbær

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Findel bærrene med håndmixer eller blend dem. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps og vend bærrene i. Pisk fløden stiv. Tag husblassen op af vandet med det vand der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med lidt af fromageblandingen og vend den i resten under omrøring. Vend flødeskummet forsigtigt i. Hæld fromagen i en serveringsskål og stil den koldt nogle timer. Pynt ved serveringen med jordbær.

Tip

Hvis du laver desserten dagen før kan du udelade et blad husblas.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 70 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag