Når de friske jordbær er allerbedst, så er det bare med at få dem brugt. Her til en dejlig jordbærtærte.
Hvis du vælger at lave desserten i en stor skål, skal du bruge et blad husblas mere. Du kan bruge frosne jordbær, men smagen bliver ikke så intens som med friske jordbær - og her skal du også bruge 1 blad husblas mere.
10698 kJ / 2557 kcal
857 kJ / 205 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 6 % | 3 g |
Kulhydrat: | 22,7 % | 11,4 g |
Fedt: | 71,3 % | 16,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Friske jordbær
|
500 g |
---|---|
Husblas
|
4 blade |
Æg
|
3 |
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
¼ liter |
Jordbær
|
---|
¼ liter |