Vaniljefromage
60+ min

Vaniljefromage

Fromage leder tankerne hen på "de gode gamle dage" - men denne dessert hitter stadig idag!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vaniljefromage

Fromage leder tankerne hen på "de gode gamle dage" - men denne dessert hitter stadig idag!

Antal portioner

Vaniljefromage

  • 200 g friske bær, fx hindbær, blåbær og brombær

Pynt

  • ristede hasselnøddekerner
  • friske citronmelisseblade

Fremgangsmåde:

Vaniljefromage

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kom vaniljesauce og revet citronskal i en lille, tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag gryden af varmen. Træk husblassen op af vandet og kom den i den varme creme. Rør til husblassen er opløst. Hæld cremen op i 4 små glasforme (a ca. 2 dl) - ca. 1½ dl i hver. Stil formene tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Anret de friske bær på fromagerne og pynt med hasselnøddekerner og citronmelisseblade.

Tips

Fromagerne kan også vendes ud og serveres på tallerkener. Løsn fromagerne i kanten med en spids kniv. Dyp formene et kort øjeblik i meget varmt vand og vend fromagerne ud.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 29 %
Print