Vaniljefromage
10 timer
•
Arbejdstid: 15 min
•
Vaniljefromage - nem at lave og at spise. Fromage leder tankerne hen på "de gode gamle dage" - men denne opskrift på dessert hitter stadig idag!
Ingredienser
Vaniljefromage
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
½ liter
Vaniljesauce
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
200 g
Friske bær, fx hindbær, blåbær og brombær
|
---|
Pynt
Ristede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
Citronmelisseblade
|
Sådan gør du
Vaniljefromage
Fromagerne kan også vendes ud og serveres på tallerkener. Løsn fromagerne i kanten med en spids kniv. Dyp formene et kort øjeblik i meget varmt vand og vend fromagerne ud.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4005 kJ / 957 kcal
Næringsindhold pr. 100g
568 kJ / 136 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 8,9 % | 3 g |
Kulhydrat: | 43,6 % | 14,6 g |
Fedt: | 47,5 % | 7,3 g |