Vaniljefromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Fromage leder tankerne hen på "de gode gamle dage" - men denne dessert hitter stadig idag!

Ingredienser

Antal portioner

Vaniljefromage

  • 200 g friske bær, fx hindbær, blåbær og brombær

Pynt

  • ristede hasselnøddekerne
  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Vaniljefromage

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kom vaniljesauce og revet citronskal i en lille, tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag gryden af varmen. Træk husblassen op af vandet og kom den i den varme creme. Rør til husblassen er opløst. Hæld cremen op i 4 små glasforme (a ca. 2 dl) - ca. 1½ dl i hver. Stil formene tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Anret de friske bær på fromagerne og pynt med hasselnøddekerner og citronmelisseblade.

Tip

Fromagerne kan også vendes ud og serveres på tallerkener. Løsn fromagerne i kanten med en spids kniv. Dyp formene et kort øjeblik i meget varmt vand og vend fromagerne ud.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: