Vaniljefromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Fromage leder tankerne hen på "de gode gamle dage" - men denne dessert hitter stadig idag!

Ingredienser

Antal portioner

Vaniljefromage

  • 200 g friske bær, fx hindbær, blåbær og brombær

Pynt

  • ristede hasselnøddekerne
  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Vaniljefromage

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kom vaniljesauce og revet citronskal i en lille, tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag gryden af varmen. Træk husblassen op af vandet og kom den i den varme creme. Rør til husblassen er opløst. Hæld cremen op i 4 små glasforme (a ca. 2 dl) - ca. 1½ dl i hver. Stil formene tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Anret de friske bær på fromagerne og pynt med hasselnøddekerner og citronmelisseblade.

Tip

Fromagerne kan også vendes ud og serveres på tallerkener. Løsn fromagerne i kanten med en spids kniv. Dyp formene et kort øjeblik i meget varmt vand og vend fromagerne ud.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: