Yoghurtfromage med mandler
5 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Fromage af yoghurt toppet med lun kirsebærsauce - drys med sprøde mandelsplitter.
Ingredienser
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
½ liter
Yoghurt 10%
|
|
1 dl
Sukker (ca. 85 g)
|
|
1
Vaniljestang - kornene herfra
|
|
50 g
Smuttede mandler - skåret i splitter
|
|
2 dl
Piskefløde
|
Tilbehør
½ liter
Lun kirsebærsauce
|
---|
Sådan gør du
Du kan lave yoghurtfromagen med mandler dagen før, brug da kun 1 husblas. Yoghurtfromage med mandler er et fint alternativ til risalamande.
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
