Yoghurtfromage med mandler

Bedømmelse

(16 vurderinger)

60+ min

Fromage af yoghurt toppet med lun kirsebærsauce - drys med sprøde mandelsplitter.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • ½ liter lun kirsebærsauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød koldt vand i ca. 10 min. Rør yoghurt sammen med sukker, vaniljekorn og mandler. Tag husblassen op af vandet med det vand der hænger ved og smelt den i en skål over vandbad. Rør hurtigt 1 dl af fromagen ssammen med den varme smeltede husblas og rør det i resten af fromagen. Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i yoghurtfromagen. Kom fromagen i portionsglas eller i en glasskål og lad den stå tildækket i køleskabet i ca. 4 timer. Server med lun kirsebærsauce til.

Tips

Du kan lave yoghurtfromagen med mandler dagen før, brug da kun 1 husblas.

Yoghurtfromage med mandler er et fint alternativ til risalamande.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 48 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: