Du kan lave yoghurtfromagen med mandler dagen før, brug da kun 1 husblas. Yoghurtfromage med mandler er et fint alternativ til risalamande.
10735 kJ / 2566 kcal
830 kJ / 198 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 6,8 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 41,8 % | 20,4 g |
Fedt: | 51,4 % | 11,5 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
½ liter
Græsk yoghurt
|
|
1 dl
Sukker (ca. 85 g)
|
|
1
Vaniljestang - kornene herfra
|
|
50 g
Smuttede mandler - skåret i splitter
|
|
2 dl
Piskefløde
|
½ liter
Lun kirsebærsauce
|
---|