Yoghurtfromage med mandler
60+ min

Yoghurtfromage med mandler

Fromage af yoghurt toppet med lun kirsebærsauce - drys med sprøde mandelsplitter.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Yoghurtfromage med mandler

Fromage af yoghurt toppet med lun kirsebærsauce - drys med sprøde mandelsplitter.

Antal portioner

Tilbehør

  • ½ liter lun kirsebærsauce

Fremgangsmåde:

Læg husblas i blød koldt vand i ca. 10 min. Rør yoghurt sammen med sukker, vaniljekorn og mandler. Tag husblassen op af vandet med det vand der hænger ved og smelt den i en skål over vandbad. Rør hurtigt 1 dl af fromagen ssammen med den varme smeltede husblas og rør det i resten af fromagen. Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i yoghurtfromagen. Kom fromagen i portionsglas eller i en glasskål og lad den stå tildækket i køleskabet i ca. 4 timer. Server med lun kirsebærsauce til.

Tips

Du kan lave yoghurtfromagen med mandler dagen før, brug da kun 1 husblas.

Yoghurtfromage med mandler er et fint alternativ til risalamande.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 48 %
Print