Herlig frisk dessert med kærnemælk, der med god grund har fået nyt fokus i det nordiske køkken. Kærnemælksfromage , kærnemælksdessert, kærnemælks panna cotta - kært barn har mange navne. Kærnemælk, fløde og sommeren bær - det kan ikke gå helt galt.
9744 kJ / 2329 kcal
726 kJ / 174 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 7,5 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 18,1 % | 7,7 g |
Fedt: | 74,4 % | 14,6 g |
Hvis du laver fromagen dagen i forvejen - kan du undlade 2 blade husblas. Fromagen kan også anrettes i én stor skål. Server da bærkompotten ved siden af, evt. lun. Kærnemælksfromage smager også dejlig med lun kirsebærsauce.
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.