Fromage med brombær og makroner
60+ min

Fromage med brombær og makroner

Fromage er en af de gamle klassikere som stadig går sin sejrsgang på dessertbordet - her i en luftig version med brombær og makroner.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fromage med brombær og makroner

Fromage er en af de gamle klassikere som stadig går sin sejrsgang på dessertbordet - her i en luftig version med brombær og makroner.

Antal portioner

Pynt

  • rød skovsyre

Fremgangsmåde:

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud. Bland dem med lidt af sukkeret. Pisk flødefraiche sammen med vanilje og resten af sukkeret til et let skum, fx med en håndmixer. Træk husblassen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den over vandbad og afkøl den med lidt af fromageblandingen og rør det i resten. Hæld fromagen i en sprøjtepose med en stor, flad tylle. Fordel godt halvdelen af fromagen i bunden af 6 glas. Fordel godt halvdelen af brombærrene og halvdelen de knuste makroner i glassene - gem resten af brombærrene og makronerne til pynt. Fordel resten af fromagen i de 6 glas og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 2 timer. Pynt med brombær, makroner og rød skovsyre og server.

Tips

Hvis du laver fromagen dagen før, kan du undlade 1 blad husblas. Du kan også lave fromagen med jordbær, hindbær eller blandede friske bær alt efter sæson.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 79 %
Print

Vin match

Den let perlende moscato d'asti er ikke at forveksle med den mousserende asti spumante. Moscato d'asti er sød forkælelse af høj kvalitet.

Læs mere om vin til mad