Fromage med brombær og makroner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Fromage er en af de gamle klassikere som stadig går sin sejrsgang på dessertbordet - her i en luftig version med brombær og makroner.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • rød skovsyre

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud. Bland dem med lidt af sukkeret. Pisk flødefraiche sammen med vanilje og resten af sukkeret til et let skum, fx med en håndmixer. Træk husblassen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den over vandbad og afkøl den med lidt af fromageblandingen og rør det i resten. Hæld fromagen i en sprøjtepose med en stor, flad tylle. Fordel godt halvdelen af fromagen i bunden af 6 glas. Fordel godt halvdelen af brombærrene og halvdelen de knuste makroner i glassene - gem resten af brombærrene og makronerne til pynt. Fordel resten af fromagen i de 6 glas og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 2 timer. Pynt med brombær, makroner og rød skovsyre og server.

Tips

Hvis du laver fromagen dagen før, kan du undlade 1 blad husblas. Du kan også lave fromagen med jordbær, hindbær eller blandede friske bær alt efter sæson.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 79 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Den let perlende moscato d'asti er ikke at forveksle med den mousserende asti spumante. Moscato d'asti er sød forkælelse af høj kvalitet.

Læs mere om vin til mad