Fromage med brombær og makroner

Bedømmelse

(12 vurderinger)

60+ min

Fromage er en af de gamle klassikere som stadig går sin sejrsgang på dessertbordet - her i en luftig version med brombær og makroner.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • rød skovsyre

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud. Bland dem med lidt af sukkeret. Pisk flødefraiche sammen med vanilje og resten af sukkeret til et let skum, fx med en håndmixer. Træk husblassen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den over vandbad og afkøl den med lidt af fromageblandingen og rør det i resten. Hæld fromagen i en sprøjtepose med en stor, flad tylle. Fordel godt halvdelen af fromagen i bunden af 6 glas. Fordel godt halvdelen af brombærrene og halvdelen de knuste makroner i glassene - gem resten af brombærrene og makronerne til pynt. Fordel resten af fromagen i de 6 glas og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 2 timer. Pynt med brombær, makroner og rød skovsyre og server.

Tips

Hvis du laver fromagen dagen før, kan du undlade 1 blad husblas. Du kan også lave fromagen med jordbær, hindbær eller blandede friske bær alt efter sæson.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 79 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Den let perlende moscato d'asti er ikke at forveksle med den mousserende asti spumante. Moscato d'asti er sød forkælelse af høj kvalitet.

Læs mere om vin til mad