Ingefærfromage i chokoladeskåle er en lækker og frisk dessert til både fest og hverdag. Den krydrede smag af ingefær, den syrlige citronsaft og den forførende chokolade giver en dessert der sent glemmes.
5317 kJ / 1271 kcal
796 kJ / 190 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 4 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 16,5 g |
Fedt: | 60,8 % | 13,1 g |
Fromagen kan fryses i chokoladeskålene.
Du kan erstatte den friske ingefær med 2 tsk finthakket syltet ingefær. I stedet for piskefløde kan du bruge Karolines Køkken® Flødefraiche 30% pisket til skum – det giver en dejlig syrlig fromage.
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.