Ingefærfromage i chokoladeskåle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Ingefærfromage i chokoladeskåle er en lækker og frisk dessert til både fest og hverdag. Den krydrede smag af ingefær, den syrlige citronsaft og den forførende chokolade giver en dessert der sent glemmes.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 chokoladeskåle (ca. 100 g)

Tilbehør

  • 400 g blandet frugt, fx melon, mangofrugt eller pærer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk fløden til flødeskum. Bland vaniljekorn og flormelis og vend det i flødeskummet sammen med revet ingefær og citronskal. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den ved svag varme. Bland husblassen med citronsaft og 1 spsk flødeskum og rør det i resten. Fordel ingefærfromagen i chokoladeskålene og stil dem i køleskabet i ca. 1 time.

Anret chokoladeskålene sammen med den friske frugt.

Frysetip

Fromagen kan fryses i chokoladeskålene.

Tips

Du kan erstatte den friske ingefær med 2 tsk finthakket syltet ingefær.
I stedet for piskefløde kan du bruge Karolines Køkken® Flødefraiche 30% pisket til skum – det giver en dejlig syrlig fromage.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4440 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 70 %

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Det rigtige vinvalg til denne ret vill være en sødlig hvidvin på riesling-druen, fx en "spätlese" fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade

Andre gode forslag