Ingefærfromage i chokoladeskåle

60+ min Dessert

Ingefærfromage i chokoladeskåle er en lækker og frisk dessert til både fest og hverdag. Den krydrede smag af ingefær, den syrlige citronsaft og den forførende chokolade giver en dessert der sent glemmes.

Ingefærfromage i chokoladeskåle
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4440 kJ / 1061 kcal

Energifordeling:
Protein: 4 %
Kulhydrat: 26 %
Fedt: 70 %
Frysetip

Fromagen kan fryses i chokoladeskålene.

Tips

Du kan erstatte den friske ingefær med 2 tsk finthakket syltet ingefær. I stedet for piskefløde kan du bruge Karolines Køkken® Flødefraiche 30% pisket til skum – det giver en dejlig syrlig fromage.

Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser