Du kan erstatte den friske ingefær med 2 tsk finthakket syltet ingefær. I stedet for piskefløde kan du bruge Arla Karolines Køkken® Flødefraiche 30% pisket til skum – det giver en dejlig syrlig fromage.
Fromagen kan fryses i chokoladeskålene.
5235 kJ / 1251 kcal
778 kJ / 186 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 4 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 36,4 % | 16,6 g |
Fedt: | 59,6 % | 12,5 g |
1 blad
Husblas
|
|
---|---|
1½ dl
Piskefløde
|
|
½
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
1 spsk
Flormelis
|
|
1 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
6
Chokoladeskåle (ca. 100 g)
|
---|
400 g
Blandet frugt, fx melon, mangofrugt eller pærer
|
---|