Ingefærfromage i chokoladeskåle

Ingefærfromage i chokoladeskåle

60+ min Dessert
Fryseegnet

Ingefærfromage i chokoladeskåle er en lækker og frisk dessert til både fest og hverdag. Den krydrede smag af ingefær, den syrlige citronsaft og den forførende chokolade giver en dessert der sent glemmes.

Velbekomme!
Frysetip

Fromagen kan fryses i chokoladeskålene.

Tips

Du kan erstatte den friske ingefær med 2 tsk finthakket syltet ingefær. I stedet for piskefløde kan du bruge Karolines Køkken® Flødefraiche 30% pisket til skum – det giver en dejlig syrlig fromage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5317 kJ / 1271 kcal

Næringsindhold pr. 100g

796 kJ / 190 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 4 % 1,9 g
Kulhydrat: 35,2 % 16,5 g
Fedt: 60,8 % 13,1 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser