Du kan godt lave hyldeblomstmousserne dagen før, men limesukkeret skal først blandes sammen lige inden serveringen.
7093 kJ / 1695 kcal
931 kJ / 222 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 7,5 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 37,5 % | 20,5 g |
Fedt: | 55 % | 13,8 g |
Sådan laver du din egen hyldeblomstsaft.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
3
Æg (ca. 1½ dl)
|
|
50 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1½ dl
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
2 tsk
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
½ tsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
evt. 1
Hyldeblomstskærm
|
100 g
Friske jordbær i skiver
|
---|
Små blomster fra en hyldeblomstskærme
|
---|