Friske brombær inspirerer til hjemmelavet lagkage med brombær. Når sommeren går på hæld og efteråret trænger sig på, bugner den danske natur med dejlige friske brombær. Man kan få samlet så mange, at det kan være svært at få alle afsat. Denne dejlige brombærlagkage giver dig en hjælpende hånd til at gøre et ordentlig indhug i din høst, og samtidig gør den venner og familiemedlemmer glade. Server brombærlagkage på terrassen i sensommersolen eller indendørs i efterårets ruskende regn.
Brombærstøv giver et eventyrligt pift, men er det for svært at finde, kan du bruge friske brombær – eller din fantasi.
19116 kJ / 4569 kcal
1063 kJ / 254 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5,8 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 32,9 % | 20,6 g |
Fedt: | 61,3 % | 17,6 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.