Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn
Brombærstøv giver et eventyrligt pift, men er det for svært at finde, kan du bruge friske brombær – eller din fantasi.
19113 kJ / 4568 kcal
1063 kJ / 254 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 5,5 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 33,9 % | 21,2 g |
Fedt: | 60,6 % | 17,4 g |
Har du mod på flere flotte lagkager?
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Æg
|
4 |
---|---|
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
125 g |
Kakaopulver
|
3 spsk |
Bagepulver
|
2 tsk |
Koncentreret sød tranebærsaft
|
1 dl |
---|---|
Sukker (ca. dl)
|
3 spsk |
Rensede friske brombær
|
400 g |
Piskefløde
|
¾ liter |
---|---|
Grofthakket mørk chokolade
|
100 |
Brombærstøv og/eller friske brombær
|
---|