Medaljer

60+ min

Medaljer er en af de klassiske flødeskumskager fra bagerdisken. Her får du en nem opskrift på den helt klassiske medalje - med vaniljecreme og masser af flødeskum selvfølgelig...

Medaljer
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10980 kJ / 2624 kcal

Energifordeling:
Fiber: 5,6 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 59 %
Forbered i god tid

Bag evt. mørdejsbundene flere dage i forvejen og opbevar dem i en lufttæt beholder. Lav også gerne vaniljecremen på forhånd og opbevar den tildækket i køleskabet. Så skal du blot samle kagerne lige før serveringen.

Brug en rest

Resterne af mørdejen kan rulles ud igen og udstikkes til mindre småkager. Pensl dem med sammenpisket æg og drys med fx kanelsukker eller perlesukker inden bagning.

Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser