Marieboller med råcreme

Marieboller med råcreme

60+ min
Fryseegnet

Den absolutte ultimative fastelavnsbolle er en Mariebolle. Usandsynligt lækre sprøde og svampede boller af vandbakkelsesdej, bagt med sprødt mørdejslåg og fyldt ed lækker råcreme. En cremebolle som kræver lidt mere tid i køkkenet, men som er hele arbejdet være. Marieboller er oplagt at servere til fastelavn, men vi er sikre på at den vil blive værdsat uanset lejligheden.

Mere inspiration

Prøv også denne svenske udgave af fastelavnsboller.

Wienerstang
60+ min
Wienerstang
(1)
Velbekomme!
Tip

Du kan forberede mariebollerne og have dem stående tildækket i køleskabet i ca. 3 dage. Bag dem efterhånden som du får gæster. Stadig midt i ovnen ved 200° i 30-40 min. De bliver lidt mørkere indvendig efter 2. dage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

25018 kJ / 5979 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1367 kJ / 327 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 6,2 % 5 g
Kulhydrat: 28 % 22,6 g
Fedt: 65,8 % 24,3 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser