Marieboller med råcreme

Marieboller med råcreme

60+ min Dessert
Fryseegnet

Den absolutte ultimative fastelavnsbolle...... Svampede vandbakkelsesboller med sprød mørdejslåg og råcreme. En fastelavnsbolle som kræver lidt tid i køkkenet, men fastelavnsbollen er det hele værd.

Velbekomme!
Tip

Du kan forberede mariebollerne og have dem stående tildækket i køleskabet i ca. 3 dage. Bag dem efterhånden som du får gæster. Stadig midt i ovnen ved 200° i 30-40 min. De bliver lidt mørkere indvendig efter 2. dage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

24978 kJ / 5970 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1369 kJ / 327 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 6,2 % 5 g
Kulhydrat: 28 % 22,6 g
Fedt: 65,8 % 24,3 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser