Du kan selvfølgelig fylde hullet i "semloren" med andet end marcipan - prøv fx med marmelade, rosiner, creme, chokolade - eller blandinger heraf.
21931 kJ / 5242 kcal
1284 kJ / 307 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 7,9 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 39,1 % | 29,5 g |
Fedt: | 53 % | 18,4 g |
2 dl
Mælk
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
425 g
Hvedemel (ca. 7 dl)
|
|
1
Æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 dl
Sukker
|
|
100 g
Blødt smør
|
1
Pisket æg til pensling
|
---|
150 g
Revet marcipan
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
1 dl
Grofthakkede mandler
|
4 dl
Piskefløde pisket til let flødeskum
|
|
---|---|
Flormelis
|