Er du mere til den danske klassiske fastelavnsbolle, så får du opskriften her.
Du kan selvfølgelig fylde hullet i "semloren" med andet end marcipan - prøv fx med marmelade, rosiner, creme, chokolade - eller blandinger heraf.
22227 kJ / 5312 kcal
1301 kJ / 311 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 7,8 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 38,6 % | 29,5 g |
Fedt: | 53,6 % | 18,9 g |
Mælk
|
2 dl |
---|---|
Gær
|
25 g |
Hvedemel (ca. 7 dl)
|
425 g |
Æg
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Stødt kardemomme
|
1 tsk |
Sukker
|
1 dl |
Blødt smør
|
100 g |
Pisket æg til pensling
|
1 |
---|
Revet marcipan
|
150 g |
---|---|
Mælk
|
1½ dl |
Grofthakkede mandler
|
1 dl |