Fastelavnsboller med creme

60+ min

Klassiske fastelavnsboller med vaniljecreme og glasur. Fastelavnsbollerne kan hæve i køleskabet natten over eller fryses ubagte, så du nemt kan servere nybagte fastelavnsboller uanset tidspunktet!

Fastelavnsboller med creme
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13769 kJ / 3291 kcal

Energifordeling:
Fiber: 18,3 g
Protein: 8,7 %
Kulhydrat: 57,8 %
Fedt: 33,5 %
Forbered i god tid

Forbered evt. fastelavnsbollerne aftenen før. Efterhæv de formede boller i køleskabet natten over og bag dem lige inden servering.

Frysetips

Kan fryses inden bagning. Lad fastelavnsbollerne tø 1 døgn i køleskabet, hvorefter de stilles ca. 1 time ved stuetemperatur. Pensl og bag derefter bollerne som beskrevet. De bagte fastelavnsboller kan også fryses uden glasur og pynt.

Ingredienser