Fastelavnsboller med hindbærskum
•
Vandbakkelser fyldt med hindbærskum - en lækker og nem opskrift på fastelavnsboller, hvor hindbærskummet giver en frisk smag og smuk farve. Du kan være i god tid med vandbakkelsesdejen, da den kan fryses rå og bages på dagen. Og du skal kun forberede hindbærskum og glasur, inden du kan servere hjemmelavede fastelavnsboller.
Ingredienser
Hindbærskum
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
200 g
Frosne hindbær
|
|
2 spsk
Vand
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Vaniljesukker
|
½ liter
Piskefløde
|
---|
Vandbakkelser
2 dl
Vand
|
|
---|---|
100 g
Smør
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
180 g
Sammenpiskede æg
|
Glasur
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
2 tsk
Vand
|
Pynt
Frysetørrede hindbær
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
25-30 min. ved 200° - traditionel ovn.
Hindbærskum
Vandbakkelser
Glasur
Fastelavnsboller med hindbærskum
Vil du opgradere fastelavnsbollen kan du tilføje kagecreme og/eller lidt hindbærmarmelade sammen med hindbærskummet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14226 kJ / 3400 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1015 kJ / 243 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5,7 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 21 % | 12,5 g |
Fedt: | 73,3 % | 20,1 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas