Du behøver ikke skrælle hokkaidoen. Skrællen er så fin og tynd at den sagtens kan spises - vask blot hokkaidoen godt, inden du skærer den ud og fjerner kernerne. I stedet for karse, som giver en lidt peberrodsagtig smag, kan du bruge persille.
9046 kJ / 2162 kcal
338 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23,1 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 43,5 % | 8,7 g |
Fedt: | 33,4 % | 3,1 g |
Kartofler i meget tynde skiver
|
1 kg |
---|---|
Porrer i tynde ringe (ca. 300 g)
|
2 |
Hokkaido græskar i meget tynde skiver
|
400 g |
Groft salt
|
2½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
1½ dl |
Stor bakke karse
|
½ |
---|---|
Rapsolie
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
¼ liter | |
Renset torskefilet i 8 lige store stykker
|
500 g |
Dijonsennep
|
2 spsk |
Karse i buketter og fintstrimlet porretop
|
---|