Du behøver ikke skrælle hokkaidoen. Skrællen er så fin og tynd at den sagtens kan spises - vask blot hokkaidoen godt, inden du skærer den ud og fjerner kernerne. I stedet for karse, som giver en lidt peberrodsagtig smag, kan du bruge persille.
9046 kJ / 2162 kcal
338 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23,1 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 43,5 % | 8,7 g |
Fedt: | 33,4 % | 3,1 g |
Prøv også kartoffelfad og stegt laks med æblesalsa
1 kg
Kartofler i meget tynde skiver
|
|
---|---|
2
Porrer i tynde ringe (ca. 300 g)
|
|
400 g
Hokkaido græskar i meget tynde skiver
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Vand
|
½
Stor bakke karse
|
|
---|---|
2 spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
500 g
Renset torskefilet i 8 lige store stykker
|
|
2 spsk
Dijonsennep
|
Karse i buketter og fintstrimlet porretop
|
---|