Kartoffelfad med græskar og bagt torsk

Kartoffelfad med græskar og bagt torsk

60+ min Hovedret

Her er noget for både ganen og for øjet. Milde smage fra torsk og græskar, som bliver peppet op af karse(olie). Og smukke farver i grønt, gyldent og orange.

Velbekomme!
Tips

Du behøver ikke skrælle hokkaidoen. Skrællen er så fin og tynd at den sagtens kan spises - vask blot hokkaidoen godt, inden du skærer den ud og fjerner kernerne. I stedet for karse, som giver en lidt peberrodsagtig smag, kan du bruge persille.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8718 kJ / 2084 kcal

Næringsindhold pr. 100g

326 kJ / 78 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 25,9 % 5 g
Kulhydrat: 45,5 % 8,7 g
Fedt: 28,6 % 2,5 g

Ingredienser