Ca. 50 min. ved 225° - traditionel ovn.
10231 kJ / 2445 kcal
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,8 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 40,6 % | 9,1 g |
Fedt: | 34,6 % | 3,6 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
½ liter
Let mornaysauce
|
|
---|---|
800 g
Skrællede melede kartofler i skiver
|
|
2
Groftrevne løg (ca. 200 g)
|
|
2
Groftrevne æbler, fx jonagold (ca. 200 g)
|
|
200 g
Groftrevet knoldselleri
|
|
3 tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
2 tsk
Groft salt
|
2
Æbler i små tern, fx jonagold (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Finthakket løg
|
|
1 dl
Finthakket kruspersille
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|