Ca. 50 min. ved 225° - traditionel ovn.
10231 kJ / 2445 kcal
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,8 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 40,6 % | 9,1 g |
Fedt: | 34,6 % | 3,6 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
Let mornaysauce
|
½ liter |
---|---|
Skrællede melede kartofler i skiver
|
800 g |
Groftrevne zittauerløg (ca. 200 g)
|
2 |
Groftrevne æbler, fx jonagold (ca. 200 g)
|
2 |
Groftrevet knoldselleri
|
200 g |
Fintrevet muskatnød
|
3 tsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Æbler i små tern, fx jonagold (ca. 200 g)
|
2 |
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Finthakket zittauerløg
|
2 spsk |
Finthakket kruspersille
|
1 dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Skind- og benfri laksefileter (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|