Fiskefileter med grøn sauce
30 min
•
Lækre og supersprøde fiskefileter serveret med stegte grøntsager og en flot grøn sauce.
Ingredienser
Grøn sauce
4 dl
Let mornaysauce
|
|
---|---|
25 g
Babyspinatblade
|
|
2 dl
Dildkviste
|
Fiskefileter
100 g
Pankorasp
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
500 g
Rensede skrubbefileter
|
|
1
Sammenpisket æg
|
|
40 g
Smør
|
Stegte grøntsager
10 g
Smør
|
|
---|---|
2 bundter
Rensede forårsløg (ca. 200 g)
|
|
300 g
Rensede grønne asparges
|
|
75 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Tilbehør
1 kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
1
Citron (usprøjtet) i både
|
Sådan gør du
Grøn sauce
Fiskefileter
Stegte grøntsager
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10460 kJ / 2500 kcal
Næringsindhold pr. 100g
380 kJ / 91 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 26,1 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 45,2 % | 10,1 g |
Fedt: | 28,7 % | 3 g |