Rejesalat med mango

Nøglehulsmærket opskrift

Rejesalat med mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(91 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Rejesalat er et hit....her i en flot og farverig udgave med masser af smag og fylde fra bl.a. mango, peberfrugt, avocado og kvark.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Forret til 4

Antal portioner

Chili-kvarkdressing

  • 100 g rugbrød
  • 200 g pillede rejer
  • 50 g renset feldsalat
  • 1 avocado i mundrette bidder (ca. 150 g)
  • ½ mangofrugt i mundrette bidder (ca. 100 g)
  • ½ rød peberfrugt i meget tynde strimler (ca. 75 g)
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chili-kvarkdressing

Vend kvark, chilisauce og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kør rugbrødet i en hurtighakker eller foodprocessor til det er fint smuldret. Kom rugbrødet i en kold pande og rist ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist i yderligere ca. 5 min. til rugbrødskrymlen er gylden og sprød.

Lad rejerne dryppe af i en sigte og dup dem tørre. Fordel salaten i 4 skåle eller dybe tallerkener. Anret avocado, mango, peberfrugt og rejer på salatbladene. Dryp kvarkdressing på salaten og drys peber og lidt rugbrødskrymmel. Server rejesalaten sammen med resten af chili-kvarkdressingen og rugbrødskrymlet.

Tip

Mangoen kan skiftes ud med nektariner eller ferskener.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag