Fiskesalat

Fiskesalat

1 timer Forret Frokost
Fiskesalat er en nem og lækker forret. Du kan forvandle en rest torsk fra aftensmaden - og kombineret med rejer har du en superlækker fiskeanretning. Her har du en opskrift på, hvordan du med dressing, fisk og rejer kan trylle en lækker fiskesalat frem. Her med torsk - men har du ikke lige torsk ved hånden, kan du alternativt bruge tun fra dåse. Fiskesalaten er også god i en sandwich.
Mere inspiration

Det er lækkert med hjemmebagt flutes til fiskesalaten.

Flutes
60+ min
Flutes
(78)
Velbekomme!
Variation

Rejer og torsk kan erstattes af 1 dåse tun i vand (ca. 185 g). Porrer og gulerødder kan erstattes af andre grøntsager, fx bladselleri eller løg. Fiskesalaten er også god i sandwich.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3960 kJ / 946 kcal

Næringsindhold pr. 100g

348 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 31,4 % 6,4 g
Kulhydrat: 33,8 % 6,9 g
Fedt: 34,8 % 3,3 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise