Fiskesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Forvandl en rest tosk fra aftensmaden til en superlækker fiskeanretning. Har du ikke lige torsk ved hånden, kan du alternativt bruge tun fra dåse.

Ingredienser

Antal portioner

Salat

  • 1 porre i tynde ringe
  • 1 gulerod i korte, tynde strimler
  • ¼ liter vand
  • ¼ tsk groft salt
  • 225 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 spsk finthakket dild
  • ½ tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • ½ tsk wasabi (stærk, japansk peberrodspasta)
  • ½ tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g rejer i lage
  • 200 g kogt torsk i flager
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 120 g sigtebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Salat

Kom porrer og gulerødder i kogende vand tilsat salt og kog dem ved kraftig varme i ca. 1 min. Hæld grøntsagerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Bland grøntsagerne med kvark, dild, citronsaft, wasabi, sukker, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Lad rejerne dryppe af i en sigte og drys torsken med peber. Rør salaten op og læg den lagvis med torsk og rejer på portionstallerkener eller i et fad.

Tip

Rejer og torsk kan erstattes af 1 dåse tun i vand (ca. 185 g).

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 47 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 11 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: