Fennikelsalat med laks og wasabi - Opskrifter - Arla

Fennikelsalat med laks og wasabi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

20 min

Skøn og enkel fisketallerken velegnet som både forret og frokost.

Ingredienser

Antal portioner

Wasabidressing

  • 2 fennikler (ca. 400 g)
  • 1 salatløg - i tynde strimler (ca. 75 g)
  • 75 g radiser - i tynde skiver
  • 1 spsk koldpresset rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 spsk sorte sesamfrø
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 250 g optøet, frossen fersk laks

Tilbehør

  • sojasauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Wasabidressing

Bland fraiche med wasabi og salt. Stil den tildækket i køleskabet til serveringen.

Skær fenniklerne i meget tynde strimler og bland dem med salatløg, radiser og rapsolie. Læg blandingen på et fad. Skær laksen i tynde skiver og læg dem på fadet. Drys salt, peber og sesamfrø ud over laksen. Dryp med limesaft og server med wasabidressing og sojasauce.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: