Fennikelsalat med laks og wasabi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

20 min

Skøn og enkel fisketallerken velegnet som både forret og frokost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Wasabidressing

  • 2 fennikler (ca. 400 g)
  • 1 salatløg - i tynde strimler (ca. 75 g)
  • 75 g radiser - i tynde skiver
  • 1 spsk koldpresset rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 spsk sorte sesamfrø
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 250 g optøet, frossen fersk laks

Tilbehør

  • sojasauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Wasabidressing

Bland fraiche med wasabi og salt. Stil den tildækket i køleskabet til serveringen.

Skær fenniklerne i meget tynde strimler og bland dem med salatløg, radiser og rapsolie. Læg blandingen på et fad. Skær laksen i tynde skiver og læg dem på fadet. Drys salt, peber og sesamfrø ud over laksen. Dryp med limesaft og server med wasabidressing og sojasauce.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag