Rødkålssalat med vindruer og valnødder - Opskrifter - Arla
Rødkålssalat med vindruer og valnødder

Nøglehulsmærket opskrift

Rødkålssalat med vindruer og valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(92 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

En herlig frisk rødkålssalat, som har lånt en hel del fra waldorfsalaten.

Ingredienser

Antal portioner

Kvarkdressing

  • 300 g fintsnittet rødkål
  • 3 æbler i mundrette bidder, fx coxorange (ca. 225 g)
  • 4 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 200 g blå og grønne vindruer i halve
  • 40 g grofthakkede valnøddekerner

Pynt

  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Kvarkdressing

Vend kvark, sirup, salt og peber sammen.

Vend den fintsnittede rødkål og æbletern i skyrdressingen. Stil rødkålssalaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Kom rødkålssalaten i et fad og drys bladselleri, vindruer og valnødder på toppen.

Tips

I stedet for rødkål kan du bruge hvidkål - og valnødder kan erstattes af mandler eller andre nødder.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: