Rødkålssalat med vindruer og valnødder

Nøglehulsmærket opskrift

Rødkålssalat med vindruer og valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(100 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

En herlig frisk rødkålssalat, som har lånt en hel del fra waldorfsalaten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kvarkdressing

  • 300 g fintsnittet rødkål
  • 3 æbler i mundrette bidder, fx coxorange (ca. 225 g)
  • 4 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 200 g blå og grønne vindruer i halve
  • 40 g grofthakkede valnøddekerner

Pynt

  • blade af bladselleri

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kvarkdressing

Vend kvark, sirup, salt og peber sammen.

Vend den fintsnittede rødkål og æbletern i kvarkdressingen. Stil rødkålssalaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Kom rødkålssalaten i et fad og drys bladselleri, vindruer og valnødder på toppen.

Tips

I stedet for rødkål kan du bruge hvidkål - og valnødder kan erstattes af mandler eller andre nødder.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag