Rødkålssalat med vindruer og valnødder

Rødkålssalat med vindruer og valnødder

30 min Tilbehør
En herlig frisk rødkålssalat, som har lånt en hel del fra waldorfsalaten - nemlig både æbler, valnødder og bladselleri. Dressingen er nedtonet i denne waldorfsalat variation, idet der både er sparet på mængden og fedtindhold. Denne dejlige og meget nemme rødkålssalat passer både til julens klassiske retter som flæskesteg, medisterpølse og frikadeller - men den er også et rigtig godt bud på en salat til vildt med skøn flødesauce.
Mere inspiration

Farverig, knasende, sprød og lækker kålsalat

Velbekomme!
Tips

I stedet for rødkål kan du bruge hvidkål - og valnødder kan erstattes af mandler eller andre nødder. Du kan udskifte kvark med andre syrnede produkter, fx skyr, fraiche eller cremefraiche.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3557 kJ / 850 kcal

Næringsindhold pr. 100g

297 kJ / 71 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 20,6 % 3,6 g
Kulhydrat: 49,4 % 8,6 g
Fedt: 30 % 2,4 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise