Juletoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Verdens bedste toast til dagen derpå - den 25 december. Eller perfekt til den alternative julefrokost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stk.

Antal portioner

  • 1 appelsin
  • 50 g fintsnittet rødkål
  • ½ tsk groft salt
  • 15 g valnøddekerner
  • 1 confiteret andelår - eller stegt andekød
  • 4 skiver langtidshævet hvedebrød
  • 15 g smør
  • 2 skiver Arla® Havarti 55+ Jalapenos

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær skal og hinder af appelsinen - følg frugtens form. Skær langs appelsinbådenes hinder så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med - gem saften. Kram rødkålen let med salt, og vend den sammen med appelsinfileter, -saft og valnødder.

Pluk kødet fra andelåret. Smør brødskiverne med smør på den ene side. Læg brødene sammen, med smørsiden udad, om andekød, rødkålssalat og ost. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist de 2 toast i ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet.

Tip

Brug resterne af anden fra juleaften.

Tip

Smager lækkert med ribsgele som tilbehør.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag