Ca. 20 min. ved 250° - varmluft.
Du kan bruge rødfiskefilet uden skind, eller en anden fast hvid fisk - beregn ca. 500 g filet. Læg fiskefileterne på en plade med bagepapir. Pensl med smør, fordel citronskiverne og drys med salt. Bag filetstykkerne ved 250° - varmluft i 8-10 min., eller til fisken lige er gennembagt.
10413 kJ / 2489 kcal
412 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 22,3 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 11,8 g |
Fedt: | 29,1 % | 3,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1
Hel renset rødfisk med skind (ca. 1300 g)
|
|
---|---|
10 g
Smør - smeltet
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Citron (usprøjtet) i skiver
|
¼ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
1
Groftrevet rødt æble, fx jonagold (ca. 100 g)
|
|
3 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
½ tsk
Groft salt
|
150 g
Rensede grønkålsblade uden ribber
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
2
Rødløg i halve tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
2
Røde æbler i halve tynde skiver, fx jonagold (ca. 200 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
1 kg
Bagte kartoffelbåde
|
---|