Her er en anden lækker grønkålssalat
Du kan bruge rødfiskefilet uden skind, eller en anden fast hvid fisk - beregn ca. 500 g filet. Læg fiskefileterne på en plade med bagepapir. Pensl med smør, fordel citronskiverne og drys med salt. Bag filetstykkerne ved 250° - varmluft i 8-10 min., eller til fisken lige er gennembagt.
10321 kJ / 2467 kcal
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 22,9 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 11,3 g |
Fedt: | 29,9 % | 3,3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Hel renset rødfisk med skind (ca. 1300 g)
|
1 |
---|---|
Smør - smeltet
|
10 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Citron (usprøjtet) i skiver
|
1 |
¼ liter | |
Groftrevet rødt æble, fx jonagold (ca. 100 g)
|
1 |
Fintrevet frisk peberrod
|
3 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Rensede grønkålsblade uden ribber
|
150 g |
---|---|
Smør
|
15 g |
Rødløg i halve tynde skiver (ca. 150 g)
|
2 |
Røde æbler i halve tynde skiver, fx jonagold (ca. 200 g)
|
2 |
Groft salt
|
¾ tsk |
Bagte kartoffelbåde
|
1 kg |
---|