Rødfisk med lun salat

Rødfisk med lun salat

30 min Hovedret

En hel fisk....det er flot, og den er fuld af smag og saftighed. Til fisken er der en lækker grønkålssalat med æble-peberrodsdressing....en ren c-vitaminbombe.

Mere inspiration

Her er en anden lækker grønkålssalat

Velbekomme!
Tip

Du kan bruge rødfiskefilet uden skind, eller en anden fast hvid fisk - beregn ca. 500 g filet. Læg fiskefileterne på en plade med bagepapir. Pensl med smør, fordel citronskiverne og drys med salt. Bag filetstykkerne ved 250° - varmluft i 8-10 min., eller til fisken lige er gennembagt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19967 kJ / 4772 kcal

Næringsindhold pr. 100g

790 kJ / 189 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 14,1 % 6,6 g
Kulhydrat: 38,8 % 18 g
Fedt: 47,1 % 10 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser