Salat med rejer og avocado

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

15 min

Farverig forret som tilmed er nem og hurtig at lave. Salaten kan også bruges som frokostsalat.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl brøndkarse
  • 100 g rejer i lage eller optøede, frosne
  • 50 g Castello Tistrup® ML 24% (45+), i små tern
  • 1 moden avocado
  • 2 tsk friskpresset limesaft

Pynt

  • tørrede knuste røde krydderbær

Tilbehør

  • 50 g tyndt skivede og ristede flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel brøndkarsen på portionstallerkener. Anret herpå afdryppede rejer og ostetern. Flæk avocadoen på langs og fjern sten og skind. Skær den halverede avocado i "vifter" og anret dem på tallerkenerne. Dryp frisk limesaft over salaten og pynt med knuste røde krydderbær.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Chablis, Frankrig

En god chardonnay, meget gerne fra Chablis, vil fungere dejlig til denne salat Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til rejer