Salat med rejer og avocado

Salat med rejer og avocado

15 min
Farverig forret som tilmed er nem og hurtig at lave. Salaten kan også bruges som frokostsalat.

Sådan gør du

  • Fordel brøndkarsen på portionstallerkener. Anret herpå afdryppede rejer og ostetern. Flæk avocadoen på langs og fjern sten og skind. Skær den halverede avocado i "vifter" og anret dem på tallerkenerne. Dryp frisk limesaft over salaten og pynt med knuste røde krydderbær.
Mere inspiration

Helt enkel og lækker ret med avocado og rejer.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2587 kJ / 618 kcal

Næringsindhold pr. 100g

733 kJ / 175 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 23,8 % 10,3 g
Kulhydrat: 19,8 % 8,6 g
Fedt: 56,4 % 11,2 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Brøndkarse
1½ dl
Rejer i lage eller optøede, frosne
100 g
Castello Tistrup® ML 24% (45+), i små tern
50 g
Moden avocado
1
Friskpresset limesaft
2 tsk
Pynt
Tørrede knuste rosa peberkorn
Tilbehør
Tyndt skivede og ristede flutes
50 g