Salat med rejer og avocado

Salat med rejer og avocado

15 min
Farverig forret som tilmed er nem og hurtig at lave. Salaten kan også bruges som frokostsalat.

Sådan gør du

  • Fordel brøndkarsen på portionstallerkener. Anret herpå afdryppede rejer og ostetern. Flæk avocadoen på langs og fjern sten og skind. Skær den halverede avocado i "vifter" og anret dem på tallerkenerne. Dryp frisk limesaft over salaten og pynt med knuste røde krydderbær.
Energiindhold for hele retten:

2440 kJ / 583 kcal

Næringsindhold pr. 100g

691 kJ / 165 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 26,6 % 10,8 g
Kulhydrat: 21,1 % 8,6 g
Fedt: 52,3 % 9,8 g
Mere inspiration

Helt enkel og lækker ret med avocado og rejer.

Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

1½ dl Brøndkarse
100 g Rejer i lage eller optøede, frosne
50 g Skæreost, i små tern
1 Moden avocado
2 tsk Friskpresset limesaft
Pynt
Tørrede knuste rosa peberkorn
Tilbehør
50 g Tyndt skivede og ristede flutes