Salat med rejer og avocado

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

15 min

Farverig forret som tilmed er nem og hurtig at lave. Salaten kan også bruges som frokostsalat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl brøndkarse
  • 100 g rejer i lage eller optøede, frosne
  • 50 g Castello Tistrup® ML 24% (45+), i små tern
  • 1 moden avocado
  • 2 tsk friskpresset limesaft

Pynt

  • tørrede knuste rosa peberkorn

Tilbehør

  • 50 g tyndt skivede og ristede flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel brøndkarsen på portionstallerkener. Anret herpå afdryppede rejer og ostetern. Flæk avocadoen på langs og fjern sten og skind. Skær den halverede avocado i "vifter" og anret dem på tallerkenerne. Dryp frisk limesaft over salaten og pynt med knuste røde krydderbær.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Chablis, Frankrig

En god chardonnay, meget gerne fra Chablis, vil fungere dejlig til denne salat Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til rejer

Andre gode forslag