Salat med rejer og avocado

Bedømmelse

(15 vurderinger)

15 min

Farverig forret som tilmed er nem og hurtig at lave. Salaten kan også bruges som frokostsalat.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1½ dl brøndkarse
  • 100 g rejer i lage eller optøede, frosne
  • 50 g Castello Tistrup® ML 24% (45+), i små tern
  • 1 moden avocado
  • 2 tsk friskpresset limesaft

Pynt

  • tørrede knuste røde krydderbær

Tilbehør

  • 50 g tyndt skivede og ristede flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel brøndkarsen på portionstallerkener. Anret herpå afdryppede rejer og ostetern. Flæk avocadoen på langs og fjern sten og skind. Skær den halverede avocado i "vifter" og anret dem på tallerkenerne. Dryp frisk limesaft over salaten og pynt med knuste røde krydderbær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 52 %

Kilde:

Vin match

Chardonnay Chablis, Frankrig

En god chardonnay, meget gerne fra Chablis, vil fungere dejlig til denne salat Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til rejer