Krebsebidder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(83 vurderinger)

30 min

Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • ½ avocado
  • dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær krebsehalerne i mindre stykker. Bland krebsehaler, skyr, cremefraiche, sennep, dild, purløg, salt og peber sammen. Smag til. Stil blandingen tildækket i køleskabet. Skær brødet i 8 store eller 16 små, runde stykker. Rist brødet. Læg krebseblandingen på brødene. Pynt med avocado og dild.

Tip

I stedet for runde stykker brød, kan du skære tynde skiver af et lækkert flutes.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Til denne lækre forret vil et festligt vinvalg være en crémant de bourgogne "brut". Alternativt en god chablis, gerne 1. cru. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til laks