Krebsebidder

Krebsebidder

30 min
Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.

Sådan gør du

  • Skær krebsehalerne i mindre stykker. Bland krebsehaler, skyr, cremefraiche, sennep, dild, purløg, salt og peber sammen. Smag til. Stil blandingen tildækket i køleskabet. Skær brødet i 8 store eller 16 små, runde stykker. Rist brødet. Læg krebseblandingen på brødene. Pynt med avocado og dild.
Mere inspiration

Her en lækker krebsehalesalat - til forret eller hapsere...

Krebsehalesalat
15 min
Krebsehalesalat
(43)
Velbekomme!
Tip

I stedet for runde stykker brød, kan du skære tynde skiver af et lækkert flutes.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5198 kJ / 1242 kcal

Næringsindhold pr. 100g

608 kJ / 145 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 28,6 % 10,2 g
Kulhydrat: 43,9 % 15,7 g
Fedt: 27,5 % 4,5 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Afdryppede krebsehaler (ca. g)
300 g
1 dl
1 dl
Sennep
1 tsk
Hakket dild
1 spsk
Hakket purløg
1 spsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Franskbrød
8 skiver
Pynt
Avocado
½
Dildkviste