Krebsebidder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(82 vurderinger)

30 min

Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • ½ avocado
  • dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær krebsehalerne i mindre stykker. Bland krebsehaler, skyr, cremefraiche, sennep, dild, purløg, salt og peber sammen. Smag til. Stil blandingen tildækket i køleskabet. Skær brødet i 8 store eller 16 små, runde stykker. Rist brødet. Læg krebseblandingen på brødene. Pynt med avocado og dild.

Tip

I stedet for runde stykker brød, kan du skære tynde skiver af et lækkert flutes.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Til denne lækre forret vil et festligt vinvalg være en crémant de bourgogne "brut". Alternativt en god chablis, gerne 1. cru. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til laks