
Krebsebidder
30 min
Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.
Ingredienser
- 300 g afdryppede krebsehaler
-
1 dl Cheasy® skyr naturel
-
1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
- 1 tsk sennep
- 1 spsk hakket dild
- 1 spsk hakket purløg
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 8 skiver franskbrød
Pynt
- ½ avocado
- dildkviste
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær krebsehalerne i mindre stykker. Bland krebsehaler, skyr, cremefraiche, sennep, dild, purløg, salt og peber sammen. Smag til. Stil blandingen tildækket i køleskabet. Skær brødet i 8 store eller 16 små, runde stykker. Rist brødet. Læg krebseblandingen på brødene. Pynt med avocado og dild.
Tip
I stedet for runde stykker brød, kan du skære tynde skiver af et lækkert flutes.
Sådan skærer du en avocado
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 5960 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 15,2 g
- Protein: 29 %
- Kulhydrat: 46 %
- Fedt: 25 %
Vin match
Chardonnay Bourgogne, Frankrig
Til denne lækre forret vil et festligt vinvalg være en crémant de bourgogne "brut". Alternativt en god chablis, gerne 1. cru. Kilde: Martin Nordkvist
Læs også om vin til laks