Krebsebidder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(79 vurderinger)

30 min

Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • ½ avocadoer
  • dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær krebsehalerne i mindre stykker. Bland krebsehaler, skyr, cremefraiche, sennep, dild, purløg, salt og peber sammen. Smag til. Stil blandingen tildækket i køleskabet. Skær brødet i 8 store eller 16 små, runde stykker. Rist brødet. Læg krebseblandingen på brødene. Pynt med avocado og dild.

Tip

I stedet for runde stykker brød, kan du skære tynde skiver af et lækkert flutes.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Til denne lækre forret vil et festligt vinvalg være en crémant de bourgogne "brut". Alternativt en god chablis, gerne 1. cru. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til laks