Bruschetta med ost

30 min
Bruschetta med ost

Lækre bruschetta med to slags tomater, frisk oregano og hvidskimmelost.

Ingredienser

50 g Soltørrede tomater i olie
200 g Cocktailtomater i små tern
½ Finthakket salatløg
2 spsk Hakkede oreganoblade
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
12 skiver Italiensk flute
150 g Brie

Pynt

Oreganoblade

Sådan gør du

  • Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Hak de soltørrede tomater fint - med den olie, der hænger ved, og bland dem med de øvrige ingredienser.
  • Læg fluteskiverne på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Rist brødet midt i ovnen i ca. 4 min. ved 225° - traditionel ovn. Lad fluteskiverne køle lidt af. Fordel først ost i skiver og derefter tomatblanding på de ristede flutesskiver. Server bruchettaerne med det samme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6326 kJ / 1512 kcal

Næringsindhold pr. 100g

814 kJ / 195 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 17,1 % 8,2 g
Kulhydrat: 54,3 % 26 g
Fedt: 28,6 % 6,3 g
Relateret video Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

https://www.arla.dk/opskrifter/bruschetta-med-ost/