Bruschetta med ost

Bruschetta med ost

30 min
Lækre bruschetta med to slags tomater, frisk oregano og hvidskimmelost.

Sådan gør du

  • Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Hak de soltørrede tomater fint - med den olie, der hænger ved, og bland dem med de øvrige ingredienser.
  • Læg fluteskiverne på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Rist brødet midt i ovnen. Lad fluteskiverne køle lidt af. Fordel først ost i skiver og derefter tomatblanding på de ristede flutesskiver. Server bruchettaerne med det samme.
Ristning
  • Ca. 4 min. ved 225° - traditionel ovn.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6342 kJ / 1516 kcal

Næringsindhold pr. 100g

801 kJ / 191 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 17,1 % 8 g
Kulhydrat: 54,4 % 25,6 g
Fedt: 28,5 % 6,2 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Soltørrede tomater i olie
50 g
Cocktailtomater i små tern
200 g
Finthakket salatløg
½
Hakket frisk oregano
2 spsk
Groft salt
¼ tsk
Friskkværnet peber
Italiensk flute
12 skiver
150 g
Pynt
Frisk oregano