Bruschetta med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Lækre bruschetta med to slags tomater, frisk oregano og hvidskimmelost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g soltørrede tomater i olie
  • 200 g cocktailtomater i små tern
  • ½ finthakket salatløg
  • 2 spsk hakkede friske oreganoblade
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 skiver italiensk flute
  • 150 g Høng® Brie 24%

Pynt

  • friske oreganoblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Hak de soltørrede tomater fint - med den olie, der hænger ved, og bland dem med de øvrige ingredienser.

Læg fluteskiverne på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Rist brødet midt i ovnen. Lad fluteskiverne køle lidt af. Fordel først ost i skiver og derefter tomatblanding på de ristede flutesskiver. Server bruchettaerne med det samme.

Ristning

Ca. 4 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 45 %

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Toscana, Italien

Hvidvin på sauvignon blanc-druen, gerne fra Italien Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til tomat

Andre gode forslag