Kylling i paprikasauce er en lækker og velsmagende ret med dejlig saftig kylling. Tilberedningen i gryde, gør at kylingen ikke bliver tør, men netop dejlig saftig. Og samtidig får du den lækreste sauce, som du smager til med paprika. Server kyllinge i paprikagryde med en sprød og lækker salat og ris. Det er en ret, hvor hele familien kan være med og hvor du får nytte af hele kyllingen.
Lyst til endnu en gryderet? Her er en klassisk lækker hjemmelavet paprikagryde.
Det er også dejligt med dampede grøntsager til kyllingen, fx bønner, broccoli eller grønne asparges.
12151 kJ / 2904 kcal
568 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 23,2 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 38,7 % | 12,9 g |
Fedt: | 38,1 % | 5,8 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.