Tomatsuppe med cremet, sprød topping
30 min
•
Den cremede, sprøde topping er rå grøntsager vendt i mormordressing. Det smager dejligt og giver et fint modspil til den syrlige tomatsuppe.
Ingredienser
Cremet, sprød topping
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Flormelis
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
300 g
Skrællede eller skrubbede jordskokker
|
|
100 g
Radiser, ræddiker eller persillerødder i små tern
|
|
1 bundt
Forårsløg eller 1 porre i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 liter
Tomatsuppe
|
|
---|---|
400 g
Kyllingeinderfileter i mundrette stykker (ca. g)
|
|
250 g
Cherrytomater i små tern
|
Pynt
Top af forårsløg eller porrer
|
---|
Tilbehør
240 g
Ristet grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Cremet, sprød topping
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8364 kJ / 1999 kcal
Næringsindhold pr. 100g
332 kJ / 79 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 28,7 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 48 % | 9,4 g |
Fedt: | 23,3 % | 2,1 g |