Mild masala risret
30 min
•
Nemt og hurtigt....en dejlig risret som både børn og voksne vil kunne lide.
Ingredienser
4½ dl
Vand
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Basmatiris
|
2
Skinkeschnitzler (ca. 300 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
4
Gulerødder i halve, tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
3
Grofthakkede løg (ca. 250 g)
|
|
1 tsk
Garam masala
|
|
½ liter
Karrysauce
|
|
100 g
Rosiner
|
|
50 g
Grofthakkede cashewnødder
|
|
1 dl
Hakkede mynteblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Tilbehør
Sød chilisauce
|
---|
Sådan gør du
I stedet for garam masala kan du bruge karry eller stødt spidskommen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11489 kJ / 2746 kcal
Næringsindhold pr. 100g
524 kJ / 125 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 15,4 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 15,7 g |
Fedt: | 33,5 % | 4,7 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.