I stedet for garam masala kan du bruge karry eller stødt spidskommen.
12345 kJ / 2951 kcal
538 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 17,2 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 15,4 g |
Fedt: | 34,3 % | 5 g |
Skøn klassisk chicken tikka masala - med masser af smag.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
4½ dl
Vand
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
240 g
Basmatiris (ca. 3 dl)
|
3
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
4
Gulerødder i halve, tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
3
Grofthakkede løg (ca. 250 g)
|
|
1 tsk
Garam masala
|
|
½ liter
Karrysauce
|
|
100 g
Rosiner
|
|
50 g
Grofthakkede cashewnødder
|
|
1 dl
Hakkede mynteblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Mynteblade
|
---|
Sød chilisauce
|
---|