Muslingesuppe

Muslingesuppe

1 timer Forret
Her har du den skønneste opskrift på muslingesuppe. Friske blåmuslinger, hvidvin, flødeost og fennikel er nogle af de ingredienser, der måske gør denne opskrift til verdens bedste muslingesuppe. Muslingesuppe med hvidvin er i hvert fald yderst velsmagende - og kan serveres med pommes frites eller polentafritter - til en gang "Moules frittes". Blåmuslingesuppen er i hvert fald værd at prøve!
Mere inspiration

Server gerne disse skønne og sprøde polentafritter til muslingesuppen i stedet for brød.

Polentafritter
60+ min
Polentafritter
(2)
Velbekomme!
Tips

Du kan servere suppen som hovedret, så er der til 4 personer. I stedet for friske muslinger kan man anvende 2 dåser muslinger naturel (a ca. 250 g). Den ½ liter kogelage fra de friske muslinger erstattes af 2 dl muslingelage fra dåserne og 3 dl hønsebouillon. Som service til dine gæster, kan du pille de fleste muslinger ud af skallerne inden servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11072 kJ / 2646 kcal

Næringsindhold pr. 100g

352 kJ / 84 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 36,3 % 7,5 g
Kulhydrat: 27,1 % 5,6 g
Fedt: 34 % 3,2 g
Alkohol: 2,6 %

Ingredienser