Muslingesuppe

Muslingesuppe

1 timer Forret

Friske blåmuslinger, tør hvidvin og fennikel er blot nogle af de ingredienser, der gør denne opskrift på muslingesuppe yderst velsmagende. Den er værd at prøve!

Velbekomme!
Tips

Du kan servere suppen som hovedret, så er der til 4 personer. I stedet for friske muslinger kan man anvende 2 dåser muslinger naturel (a ca. 250 g). Den ½ liter kogelage fra de friske muslinger erstattes af 2 dl muslingelage fra dåserne og 3 dl hønsebouillon. Som service til dine gæster, kan du pille de fleste muslinger ud af skallerne inden servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11072 kJ / 2646 kcal

Næringsindhold pr. 100g

352 kJ / 84 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 36,3 % 7,5 g
Kulhydrat: 27,1 % 5,6 g
Fedt: 34 % 3,2 g
Alkohol: 2,6 %

Ingredienser