Du kan servere suppen som hovedret, så er der til 4 personer. I stedet for friske muslinger kan man anvende 2 dåser muslinger naturel (a ca. 250 g). Den ½ liter kogelage fra de friske muslinger erstattes af 2 dl muslingelage fra dåserne og 3 dl hønsebouillon. Som service til dine gæster, kan du pille de fleste muslinger ud af skallerne inden servering.
10960 kJ / 2620 kcal
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 36,8 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 26,4 % | 5,4 g |
Fedt: | 34,2 % | 3,2 g |
Alkohol: | 2,6 % |
1¾ kg
Friske blåmuslinger i skal
|
|
---|---|
2 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
1
Løg i grove stykker (ca. 100 g)
|
|
10
Stilke bredbladet persille
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
½ tsk
Karry
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
½ liter
Hønsebouillon
|
|
150 g
Flødeost
|
|
1 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
1
Fennikel i halve, tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Top af fennikler
|
|
---|---|
Bredbladet persille
|
150 g
Landbrød
|
---|