Server gerne disse skønne og sprøde polentafritter til muslingesuppen i stedet for brød.
Du kan servere suppen som hovedret, så er der til 4 personer. I stedet for friske muslinger kan man anvende 2 dåser muslinger naturel (a ca. 250 g). Den ½ liter kogelage fra de friske muslinger erstattes af 2 dl muslingelage fra dåserne og 3 dl hønsebouillon. Som service til dine gæster, kan du pille de fleste muslinger ud af skallerne inden servering.
10957 kJ / 2619 kcal
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 36,8 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 26,4 % | 5,4 g |
Fedt: | 34,2 % | 3,2 g |
Alkohol: | 2,6 % |
Friske blåmuslinger i skal
|
1¾ kg |
---|---|
Tør hvidvin, fx riesling
|
2 dl |
Zittauerløg i grove stykker (ca. 100 g)
|
1 |
Stilke bredbladet persille
|
10 |
Smør
|
25 g |
---|---|
Ostindisk karry
|
½ tsk |
Hvedemel
|
2 spsk |
Hønsebouillon
|
½ liter |
150 g | |
Tør hvidvin, fx riesling
|
1 dl |
Fennikel i halve, tynde skiver (ca. 150 g)
|
1 |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Top af fennikler
|
|
---|---|
Bredbladet persille
|
Landbrød
|
150 g |
---|