Muslinger med kryddersmør
30 min
•
Muslinger med kryddersmør er virkelig en velsmagende ret - og er skøn både som forret og til weekendens frokost. Muslinger med kryddersmør er samtidig hurtig at lave - og har du en dåse muslinger på lager er du klar til en ekstra forkælelse af dig selv og evt. gæster. Rør blot blødt smør sammen med nødder, persille og krydderier - læg det ovenpå muslingerne og gratiner. Du kan også vælge at komme muslinger med kryddersmør direkte på skiver af flute, gratinere og servere som en del at en tapas, eller som en dejlig apetizer
Ingredienser
Muslinger med kryddersmør
2 dåser
Muslinger naturel (ca. g)
|
|
---|---|
75 g
Blødt smør
|
|
1 spsk
Finthakket skalotteløg
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
3 spsk
Hakket persille
|
|
2 spsk
Finthakkede hasselnøddekerner
|
|
3 spsk
Revet franskbrød (daggammelt) eller pankorasp
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
100 g
Ristet flutes
|
|
---|---|
Både af citroner (usprøjtede)
|
Sådan gør du
Muslinger med kryddersmør
Du kan fordele muslinger med kryddersmør på ca. 20 skiver flute og gratinere i ovnen - og bruge dem til tapas/apetizers.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4147 kJ / 991 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1639 kJ / 392 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 5,8 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 28 % | 27 g |
Fedt: | 66,2 % | 29,3 g |