Ca. 6 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan fordele muslinger med kryddersmør på ca. 20 skiver flute og gratinere i ovnen - og bruge dem til tapas/apetizers.
4156 kJ / 993 kcal
1643 kJ / 392 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 5,9 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 28,1 % | 27,1 g |
Fedt: | 66 % | 29,3 g |
Hvis muslinger lige er dig - så prøv også denne skønne ret.
2 dåser
Muslinger naturel (ca. g)
|
|
---|---|
75 g
Blødt smør
|
|
1 spsk
Finthakket skalotteløg
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
3 spsk
Hakket frisk kruspersille
|
|
2 spsk
Finthakkede hasselnøddekerner
|
|
3 spsk
Revet franskbrød (daggammelt) eller pankorasp
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Kviste af kruspersille
|
---|
100 g
Ristet flutes
|
|
---|---|
Både af citroner (usprøjtede)
|