9443 kJ / 2257 kcal
398 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 34,3 % | 8 g |
Kulhydrat: | 17,2 % | 4 g |
Fedt: | 48,5 % | 5,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1½ kg
Friske blåmuslinger i skal
|
|
---|---|
2 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
3 spsk
Finthakket citrongræs
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i skrå skiver (ca. 100 g)
|
|
3
Rødløg i halve tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
Langtidshævet landbrød
|
|
---|---|
Limefrugter i både
|