Du kan dreje muslingerne i en mere asiatisk retning ved at skifte fløden ud med kokosmælk og tilsætte chili, ingefær og lime. Så passer det bedre med brød til i stedet for pommes frites.
46280 kJ / 11061 kcal
1128 kJ / 270 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 7,5 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 9 % | 6 g |
Fedt: | 82,3 % | 25,1 g |
Alkohol: | 1,2 % |
I stedet for de klassiske pommes frites, skulle du prøve disse sprøde polentafritter.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 kg
Skrællede bagekartofler
|
|
---|---|
1 liter
Smagsneutral olie, fx rapsolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
1½ kg
Friske blåmuslinger i skal
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
200 g
Finthakkede skalotteløg
|
|
1 stilk
Bladselleri i små tern (ca. 50 g)
|
|
4 spsk
Finthakkede stilke af bredbladet persille
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Tørret timian
|
|
1
Laurbærblad
|
|
2 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
Blade af bladselleri
|
|
---|---|
Blade af bredbladet persille
|