Du kan dreje muslingerne i en mere asiatisk retning ved at skifte fløden ud med kokosmælk og tilsætte chili, ingefær og lime. Så passer det bedre med brød til i stedet for pommes frites.
46280 kJ / 11061 kcal
1128 kJ / 270 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 7,5 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 9 % | 6 g |
Fedt: | 82,3 % | 25,1 g |
Alkohol: | 1,2 % |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 kg
Skrællede bagekartofler
|
|
---|---|
1 liter
Smagsneutral olie, fx rapsolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
1½ kg
Friske blåmuslinger i skal
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
200 g
Finthakkede skalotteløg
|
|
1 stilk
Bladselleri i små tern (ca. 50 g)
|
|
4 spsk
Finthakkede stilke af bredbladet persille
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Tørret timian
|
|
1
Laurbærblad
|
|
2 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
Blade af bladselleri
|
|
---|---|
Blade af bredbladet persille
|