Ceviche med kammuslinger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.

Ingredienser

12 stk pr. portion

Antal portioner

  • 8 friske eller frosne, optøede kammuslinger
  • 1 tomat (ca. 100 g)
  • 3 spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • 1 spsk strimlede friske korianderblade

Tilbehør

Pynt

  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Del hver kammusling i 3 skiver. Skrab indmaden ud af tomaten og skær den i små tern. Bland tomatternene med limesaft, chili, salt og korianderblade. Læg skiverne af kammuslingerne i marinaden og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 1 time.

Anret 12 majschips på et fad. Læg 2 skiver kammusling på hver chips og fordel tomat og chili fra marinaden henover. Læg en skefuld cremefraiche på hver chips og drys med stødt koriander. Pynt med korianderblade og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Til denne lækre forret vil en riesling fra Tyskland med en anelse sødme være perfekt. Vælg en vin med betegnelsen kabinett eller en feinherb. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til laks