Ceviche med kammuslinger
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Virkelig nem og enkelt snack - denne opskrift på ceviche er med rå kammuslinger, som er marineret i lime og chili - og serveret på en sprød tortillachips. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.
Ingredienser
Ceviche med kammuslinger
8
Friske eller frosne, optøede kammuslinger
|
|
---|---|
1
Tomat (ca. 100 g)
|
|
3 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Strimlet frisk koriander
|
Tilbehør
12
Tortillachips med salt
|
|
---|---|
2 dl
Creme fraiche
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
Pynt
Frisk koriander
|
---|
Sådan gør du
Ceviche med kammuslinger
Anretning af ceviche med kammuslinger
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2256 kJ / 539 kcal
Næringsindhold pr. 100g
565 kJ / 135 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 7,6 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 28,8 % | 9,6 g |
Fedt: | 63,6 % | 9,7 g |