Ceviche med kammuslinger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.

Ingredienser

12 stk pr. portion

Antal portioner

  • 8 friske eller frosne, optøede kammuslinger
  • 1 tomat (ca. 100 g)
  • 3 spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • 1 spsk strimlede friske korianderblade

Tilbehør

Pynt

  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Del hver kammusling i 3 skiver. Skrab indmaden ud af tomaten og skær den i små tern. Bland tomatternene med limesaft, chili, salt og korianderblade. Læg skiverne af kammuslingerne i marinaden og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 1 time.

Anret 12 majschips på et fad. Læg 2 skiver kammusling på hver chips og fordel tomat og chili fra marinaden henover. Læg en skefuld cremefraiche på hver chips og drys med stødt koriander. Pynt med korianderblade og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Til denne lækre forret vil en riesling fra Tyskland med en anelse sødme være perfekt. Vælg en vin med betegnelsen kabinett eller en feinherb. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til laks