Ceviche med rejer
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Her får du en nem og hurtig opskrift på ceviche med rejer. Denne enkle og hurtigte ceviche er en super lækker lille forret - eller en dejlig snack til velkomstdrinken. Du kan også vælge at servere cevichen på et fad sammen med andre små hapsere - som del af et buffetbord eller en tapas.
Ingredienser
Ceviche med rejer
100 g
Mangofrugt i små tern
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Strimlet frisk koriander
|
|
275 g
Afdryppede rejer (ca. 24 stk)
|
Tilbehør
12
Tortillachips med salt
|
|
---|---|
2 dl
Creme fraiche
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
Pynt
Frisk koriander
|
---|
Sådan gør du
Ceviche med rejer
Anretning af ceviche med rejer
Du kan fordele cevichen i 4 tacoskaller og servere en tacoskal til hver som forret. Har du lyst til en mere spicy udgave af cevichen, så skru op for chilien.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3318 kJ / 793 kcal
Næringsindhold pr. 100g
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 28,8 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 24 % | 7 g |
Fedt: | 47,2 % | 6,3 g |
Relateret video
Sådan skærer du en mango.