Ceviche med rejer

Ceviche med rejer

60+ min
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Her får du en nem og hurtig opskrift på ceviche med rejer. Denne enkle og hurtigte ceviche er en uper lækker lille forret - eller en dejlig snack til velkomstdrinken. Du kan også vælge at servere cevichen på et fad sammen med andre små hapsere - som del af et buffetbord eller en tapas.

Sådan gør du

Ceviche med rejer
  • Bland mangotern med limesaft, chili, salt og korianderblade.
  • Vend rejerne i marinaden og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 1 time.
Anretning af ceviche med rejer
  • Anret 12 majschips på et fad. Læg 2 rejer på hver chips og fordel mango og chili fra marinaden henover. Læg en skefuld cremefraiche på hver chips og drys med stødt koriander. Pynt med koriander og server straks.
Mere inspiration

Her en variant af ceviche - med kammuslinger i stedet for rejer.

Velbekomme!
Tips

Du kan fordele cevichen i 4 tacoskaller og servere en tacoskal til hver som forret. Har du lyst til en mere spicy udgave af cevichen, så skru op for chilien.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3318 kJ / 793 kcal

Næringsindhold pr. 100g

492 kJ / 118 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 28,8 % 8,3 g
Kulhydrat: 24 % 7 g
Fedt: 47,2 % 6,3 g

Ingredienser

Ceviche med rejer
Mangofrugt i små tern
100 g
Friskpresset limesaft
3 spsk
Finthakket rød chilipeber
1 spsk
Groft salt
½ tsk
Strimlet frisk koriander
1 spsk
Afdryppede rejer (ca. 24 stk)
275 g
Tilbehør
Tortillachips med salt
12
2 dl
Stødt koriander
1 tsk
Pynt
Frisk koriander