Ceviche med rejer

Ceviche med rejer

60+ min
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Her får du en nem og hurtig opskrift på ceviche med rejer. Denne enkle og hurtigte ceviche er en super lækker lille forret - eller en dejlig snack til velkomstdrinken. Du kan også vælge at servere cevichen på et fad sammen med andre små hapsere - som del af et buffetbord eller en tapas.
https://www.arla.dk/opskrifter/ceviche-med-rejer/

Sådan gør du

Ceviche med rejer
  • Bland mangotern med limesaft, chili, salt og korianderblade.
  • Vend rejerne i marinaden og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 1 time.
Anretning af ceviche med rejer
  • Anret 12 majschips på et fad.
  • Læg 2 rejer på hver chips og fordel mango og chili fra marinaden henover.
  • Læg en skefuld creme fraiche på hver chips og drys med stødt koriander. Pynt med koriander og server straks.

Du kan fordele cevichen i 4 tacoskaller og servere en tacoskal til hver som forret. Har du lyst til en mere spicy udgave af cevichen, så skru op for chilien.

Energiindhold for hele retten:

3318 kJ / 793 kcal

Næringsindhold pr. 100g

492 kJ / 118 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 28,8 % 8,3 g
Kulhydrat: 24 % 7 g
Fedt: 47,2 % 6,3 g
Mere inspiration

Her en variant af ceviche - med kammuslinger i stedet for rejer.

Relateret video
Sådan skærer du en mango.

Ingredienser

Ceviche med rejer
100 g Mangofrugt i små tern
3 spsk Friskpresset limesaft
1 spsk Finthakket rød chilipeber
½ tsk Groft salt
1 spsk Strimlet frisk koriander
275 g Afdryppede rejer (ca. 24 stk)
Tilbehør
12 Tortillachips med salt
2 dl Creme fraiche
1 tsk Stødt koriander
Pynt
Frisk koriander