Ceviche med rejer

Ceviche med rejer

60+ min Forret

Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Her får du en nem og hurtig opskrift på ceviche med rejer. Denne enkle og hurtigte ceviche er en uper lækker lille forret - eller en dejlig snack til velkomstdrinken. Du kan også vælge at servere cevichen på et fad sammen med andre små hapsere - som del af et buffetbord eller en tapas.

Mere inspiration

Her en variant af ceviche - med kammuslinger i stedet for rejer.

Velbekomme!
Tips

Du kan fordele cevichen i 4 tacoskaller og servere en tacoskal til hver som forret. Har du lyst til en mere spicy udgave af cevichen, så skru op for chilien.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3355 kJ / 802 kcal

Næringsindhold pr. 100g

498 kJ / 119 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 28,5 % 8,3 g
Kulhydrat: 25,3 % 7,4 g
Fedt: 46,2 % 6,2 g

Ingredienser