Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Her får du en nem og hurtig opskrift på ceviche med rejer. Denne enkle og hurtigte ceviche er en uper lækker lille forret - eller en dejlig snack til velkomstdrinken. Du kan også vælge at servere cevichen på et fad sammen med andre små hapsere - som del af et buffetbord eller en tapas.
Her en variant af ceviche - med kammuslinger i stedet for rejer.
Du kan fordele cevichen i 4 tacoskaller og servere en tacoskal til hver som forret. Har du lyst til en mere spicy udgave af cevichen, så skru op for chilien.
3355 kJ / 802 kcal
498 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 28,5 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 25,3 % | 7,4 g |
Fedt: | 46,2 % | 6,2 g |