Ceviche med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 stk pr. portion

Antal portioner

  • 100 g mangofrugt i små tern
  • 3 spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • 1 spsk strimlede friske korianderblade
  • 275 g afdryppede rejer (ca. 24 stk)

Tilbehør

Pynt

  • friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mangotern med limesaft, chili, salt og korianderblade. Vend rejerne i marinaden og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 1 time.

Anret 12 majschips på et fad. Læg 2 rejer på hver chips og fordel tomat og chili fra marinaden henover. Læg en skefuld cremefraiche på hver chips og drys med stødt koriander. Pynt med korianderblade og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Andre gode forslag