Grønkålschips er skønne på suppen, og kan også bruges på salater og smørrebrød.
Udskift fx æbler og grønkålschips med rå, skrællede jordsokker og salte mandler.
Du kan bruge frosset, hakket grønkål i stedet for friskhakket i suppen - men de duer altså ikke til at lave grønkålschips af.
9454 kJ / 2260 kcal
258 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 14,5 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 52,4 % | 8 g |
Fedt: | 33,1 % | 2,3 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Smør
|
15 g |
---|---|
Finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
|
2 |
Finthakkede fed hvidløg
|
5 |
Skrællede kartofler i grove tern
|
400 g |
Grøntsagsbouillon
|
1½ liter |
5 dl | |
Fintnittet grønkål
|
400 g |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
Store æbler i små tern
|
2 |
---|---|
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
40 g |
Grønkålsblade, tilberedt som grønkålschips - se link under opskrift
|
100 g |
Landbrød
|
240 g |
---|