Grøn suppe med skaldyr

Bedømmelse

(3 vurderinger)

30 min

En dejlig varmende suppe til de kolde dage. Sprængfyldt med C-vitaminer fra grønkål, æble og lime. Og med et lille luksuriøst pift af skaldyr.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 røde æbler i små tern (ca. 250 g)
  • 2 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 1½ spsk friskpresset limesaft
  • 2 dl friske korianderblade

Tilbehør

  • 260 g naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring suppe, løg, grønkål og salt i kog i en tykbundet gryde. Kog suppen ved jævn varme i ca. 2 min. - rør af og til. Kom skaldyrene i suppen, bring den atter i kog og smag til.

Vend æbleternene med limeskal og -saft. Kom den grønne suppe i en varm skål. Drys lidt æbletern og koriander på suppen og server resten ved siden af sammen med naanbrød.

Tips

Du kan bruge frisk grønkål, som du blancherer, fjerner ribberne fra og hakker fint. Beregn ca. 300 g friske blade med ribber, men uden stok. Hvis du bruger friske skaldyr (fx rejer, blåmuslinger og jomfruhummerhaler), skal du pille og rense dem, inden du kommer dem i suppen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 27 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: