Du kan bruge frisk grønkål, som du blancherer, fjerner ribberne fra og hakker fint. Beregn ca. 300 g friske blade med ribber, men uden stok. Hvis du bruger friske skaldyr (fx rejer, blåmuslinger og jomfruhummerhaler), skal du pille og rense dem, inden du kommer dem i suppen.
7625 kJ / 1822 kcal
345 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 19,3 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 52,1 % | 10,6 g |
Fedt: | 28,6 % | 2,7 g |
Foretrækker du at lave thaisuppen selv, finder du en opskrift her.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Thaisuppe
|
1 liter |
---|---|
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Frossen, hakket grønkål
|
200 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Frossen skaldyrsmix
|
300 g |
Røde æbler i små tern (ca. 250 g)
|
2 |
---|---|
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Friskpresset limesaft
|
1½ spsk |
Frisk koriander
|
2 dl |
Naanbrød
|
260 g |
---|