Grøn suppe med skaldyr

Grøn suppe med skaldyr

20 min Hovedret

En dejlig varmende suppe til de kolde dage. Sprængfyldt med C-vitaminer fra grønkål, æble og lime. Og med et lille luksuriøst pift af skaldyr. Den grønne suppe er lavet på basis af den færdige thaisuppe fra Karolines Køkken, så der er ikke meget arbejde at gøre for dig, før du kan sætte dejlig aftensmad på bordet. Så server grøn suppe med skaldyr på dage, hvor det skal gå lidt stærkt, men hvor du alligevel gerne vil sørge for at familien får god mad med fisk og skaldyr og som er rig på grøntsager og frugt.

Mere inspiration

Foretrækker du at lave thaisuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!
Tips

Du kan bruge frisk grønkål, som du blancherer, fjerner ribberne fra og hakker fint. Beregn ca. 300 g friske blade med ribber, men uden stok. Hvis du bruger friske skaldyr (fx rejer, blåmuslinger og jomfruhummerhaler), skal du pille og rense dem, inden du kommer dem i suppen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7921 kJ / 1893 kcal

Næringsindhold pr. 100g

358 kJ / 86 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 20,4 % 4,3 g
Kulhydrat: 51,4 % 10,8 g
Fedt: 28,2 % 2,7 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser