Grøn suppe med skaldyr

30 min Hovedret

En dejlig varmende suppe til de kolde dage. Sprængfyldt med C-vitaminer fra grønkål, æble og lime. Og med et lille luksuriøst pift af skaldyr.

Grøn suppe med skaldyr
Mere inspiration

Foretrækker du at lave thaisuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7921 kJ / 1893 kcal

Energifordeling:
Fiber: 31,4 g
Protein: 20,4 %
Kulhydrat: 51,4 %
Fedt: 28,2 %
Tips

Du kan bruge frisk grønkål, som du blancherer, fjerner ribberne fra og hakker fint. Beregn ca. 300 g friske blade med ribber, men uden stok. Hvis du bruger friske skaldyr (fx rejer, blåmuslinger og jomfruhummerhaler), skal du pille og rense dem, inden du kommer dem i suppen.

Ingredienser