Du kan bruge frisk grønkål, som du blancherer, fjerner ribberne fra og hakker fint. Beregn ca. 300 g friske blade med ribber, men uden stok. Hvis du bruger friske skaldyr (fx rejer, blåmuslinger og jomfruhummerhaler), skal du pille og rense dem, inden du kommer dem i suppen.
7625 kJ / 1822 kcal
345 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 19,3 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 52,1 % | 10,6 g |
Fedt: | 28,6 % | 2,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 liter
Thaisuppe
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
200 g
Frossen, hakket grønkål
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Frossen skaldyrsmix
|
2
Røde æbler i små tern (ca. 250 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1½ spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
260 g
Naanbrød
|
---|