Grillet romainesalat med blåskimmeldressing

Bedømmelse

(0 vurderinger)

40 min

Salaten får en herlig røget grillsmag efter en hurtig tur på grillen. Smager skønt med den cremede dressing.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 romainesalat (ca. 600 g)

Blåskimmeldressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern de yderste blade af salaten, halver de 2 hoveder og skær lidt af bunden - stokken skal holde sammen på salaten. Skyl salaten og læg det i isvand i ca. ½ time. Tænd op i grillen.

Blåskimmeldressing

Mos osten godt med en gaffel og rør flødefraichen i lidt efter lidt. Vend persille i og smag til. Stil dressingen tildækket i køleskabet indtil serveringen.

Hæld salaten i en sigte og lad det dryppe godt af. Dup det godt på et viskestykke og spray salaten med et tyndt lag fedtstof. Grill salaten ca. 2 min. på begge sider - til det får farve. Læg salaten på et fad og dryp med lidt dressing. Server straks sammen med resten af dressingen.

Grill

Ca. 4 min.

Tilberedningstip

Du kan også grille salaten på en grillpande.
I stedet for blåskimmelost, kan du lave dressingen med salatost.

Tip

Dressingen smager også skønt til nye kartofler og andre grillede grøntsager.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 83 %

Print

Kilde: