Grillet romainesalat med blåskimmeldressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

40 min

Salaten får en herlig røget grillsmag efter en hurtig tur på grillen. Smager skønt med den cremede dressing.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 romainesalat (ca. 600 g)

Blåskimmeldressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern de yderste blade af salaten, halver de 2 hoveder og skær lidt af bunden - stokken skal holde sammen på salaten. Skyl salaten og læg det i isvand i ca. ½ time. Tænd op i grillen.

Blåskimmeldressing

Mos osten godt med en gaffel og rør flødefraichen i lidt efter lidt. Vend persille i og smag til. Stil dressingen tildækket i køleskabet indtil serveringen.

Hæld salaten i en sigte og lad det dryppe godt af. Dup det godt på et viskestykke og spray salaten med et tyndt lag fedtstof. Grill salaten ca. 2 min. på begge sider - til det får farve. Læg salaten på et fad og dryp med lidt dressing. Server straks sammen med resten af dressingen.

Grill

Ca. 4 min.

Tilberedningstip

Du kan også grille salaten på en grillpande.
I stedet for blåskimmelost, kan du lave dressingen med salatost.

Tip

Dressingen smager også skønt til nye kartofler og andre grillede grøntsager.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 83 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: