Grillet romainesalat med blåskimmeldressing
40 min

Grillet romainesalat med blåskimmeldressing

Salaten får en herlig røget grillsmag efter en hurtig tur på grillen. Smager skønt med den cremede dressing.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillet romainesalat med blåskimmeldressing

Salaten får en herlig røget grillsmag efter en hurtig tur på grillen. Smager skønt med den cremede dressing.

Antal portioner
  • 2 romainesalat (ca. 600 g)

Blåskimmeldressing

Fremgangsmåde:

Fjern de yderste blade af salaten, halver de 2 hoveder og skær lidt af bunden - stokken skal holde sammen på salaten. Skyl salaten og læg det i isvand i ca. ½ time. Tænd op i grillen.

Blåskimmeldressing

Mos osten godt med en gaffel og rør flødefraichen i lidt efter lidt. Vend persille i og smag til. Stil dressingen tildækket i køleskabet indtil serveringen.

Hæld salaten i en sigte og lad det dryppe godt af. Dup det godt på et viskestykke og spray salaten med et tyndt lag fedtstof. Grill salaten ca. 2 min. på begge sider - til det får farve. Læg salaten på et fad og dryp med lidt dressing. Server straks sammen med resten af dressingen.

Grill

Ca. 4 min.

Tilberedningstip

Du kan også grille salaten på en grillpande.
I stedet for blåskimmelost, kan du lave dressingen med salatost.

Tip

Dressingen smager også skønt til nye kartofler og andre grillede grøntsager.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 83 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Protein: 10 %
  • Fiber: 12,7 g
Print