Kartoffelsuppe med bacon og gremolata

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Nem kartoffelsuppe med sprøde baconstykker og gremolata af citronskal, persille og forårsløg. En simpel hverdagsforret, som også kan laves som hovedret med lidt ekstra grønt ved siden af.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver bacon (ca. 125 g)

Gremolata

  • 100 g forårsløg i meget tynde ringe
  • 2 dl grofthakket bredbladet persille
  • 3 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Tilbehør

  • 240 g lunt groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg baconskiverne i en kold pande og steg dem først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde - vend af og til. Læg baconskiverne på et stykke køkkenrulle.

Gremolata

Bland forårsløg, persille og citronskal sammen.

Bring suppen i kog under omrøring. Hæld den i 8 skåle og fordel gremolataen herpå. Knæk den stegte bacon i mindre stykker og drys det over sammen med mandler, sorte løgfrø og friskkværnet peber. Server straks med brød.

Tip

Sorte løgfrø kan også kaldes nigellafrø eller 'jomfru i det grønne'.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag