Gratineret hummer med citron og hvidløg
20 min
•
&format=webp)
Hummer smager rigtig godt og skaber en skøn stemning. Prøv disse hvidløgs og citron gratinerede hummere, som både smager og syner eksklusivt. Det tager ikke lang tid at forberede hummerne, - og du kan tage kødet ud af skallerne i god tid - og så gratinere hummerne i ovnen lige inden servering - nemt og praktisk. Klassisk opskrifte med hummer, citron og hvidløg - en enkelt og meget lækker opskrift på hummer, når det bare skal være hummersmagen der er i fokus. Prøv denne velsmagende opskrift næste gang du vil forkæle dine gæster lidt ekstra.
Ingredienser
Hummer
2
Kogte hummere (ca. 1200 g)
|
---|
100 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 spsk
Rasp
|
---|
Pynt
½
Citron (usprøjtet) i 4 både
|
---|
Sådan gør du
Hummer
Læs mere om hummer her.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11490 kJ / 2746 kcal
Næringsindhold pr. 100g
810 kJ / 194 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 56,7 % | 27 g |
Kulhydrat: | 2,6 % | 1,2 g |
Fedt: | 40,7 % | 8,9 g |
