Hummer med lun spicy sauce og sprøde tortillas
45 min
•
Så er der fest.....en halv hummer til hver serveret med en luftig og cremet, lun sauce og sprøde "chips".
Ingredienser
Spicy sauce
4
Æggeblommer (ca. 4 spsk)
|
|
---|---|
1½ dl
Piskefløde
|
|
1 spsk
Meget finthakket rød chilipeber
|
|
2 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|
1 tsk
Hvidvinseddike
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Koldt smør i mindre stykker
|
3
Små majstortillaer
|
|
---|---|
Vand
|
|
2 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
¾ tsk
Havsalt
|
Hummer
3
Kogte hummere (ca. 1800 g)
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
|
1 spsk
Groft salt
|
50 g
Rensede babysalatblade
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 7 min. ved 225° traditionel ovn.
Spicy sauce
Hummer
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11943 kJ / 2854 kcal
Næringsindhold pr. 100g
227 kJ / 54 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 46,2 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 7 % | 0,9 g |
Fedt: | 46,8 % | 2,9 g |